luni, 10 decembrie 2018

Și acum, Magdeburg! Dobrogea Sud joacă duminică în Germania, în Cupa EHF

Dobrogea Sud a intrat de astăzi în febra meciurilor cu Magdeburg din Cupa EHF. Neînvinşi de cinci etape în Liga Naţională, handbaliştii constănţeni vor pleca mâine în Germania cu un moral excelent. Primul meci este programat duminică, de la ora 16.00, la Magdeburg, iar returul peste o săptămână la Constanţa.

Victoria cu Dunărea Călărași obținută marți în Sala Sporturilor a dat încredere echipei înaintea testului european. Calificată în turul al treilea al Cupei EHF în dauna echipei norvegiene Bakkelagets Handball Elite, Dobrogea Sud se pregătește să dea piept cu un colos al handbalului german și european, Magdeburg.

De trei ori câștigătoare a Cupei Campionilor, ultima dată în 2002, și tot de trei ori a Cupei EHF, ultima dată în 2007, Magdeburg merge bine în acest sezon în Germania. Duminică a câștigat la Goppingen, pe terenul actualei deținătoare a Cupei EHF, și este pe locul 6 în Bundesliga, la doar 5 puncte de liderul Fuchse Berlin.

Constănțenii vor ajunge vineri seară la Magdeburg, unde vor juca meciul tur duminică, de la ora 16.00.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.