marţi, 20 noiembrie 2018

Silviu Băiceanu, gata de o nouă provocare în handbal, din postura de director sportiv la CSU Neptun

Silviu Băiceanu, gata de o nouă provocare în handbal, din postura de director sportiv la CSU Neptun

Silviu Băiceanu a purtat tricoul HCM-ului în cele mai importante momente din istoria clubului. A fost căpitanul echipei la primul titlu, din 2004, a câștigat alte patru campionate și trei cupe cu Constanța, a participat la marile succese din Challenge Cup, Cupa Cupelor și Liga Campionilor, dar a evoluat cu succes și în Germania, la Goppingen. Din cauza mai multor accidentări, cariera sa de jucător s-a încheiat la 35 de ani. Acum însă pornește cu o nouă echipă, la un nou drum.

Băiceanu a ajuns în conducerea clubului de handbal feminin CSU Neptun. CSU Neptun a promovat în acest sezon în prima ligă. Băiceanu crede în puterea acestei echipe de a continua tradiția handbalului feminin constănțean. După 18 ani de performanță, Silviu Băiceanu privește înapoi cu mândrie și înainte cu încredere. Handbalul rămâne pentru el în continuare o provocare.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.

Simona Halep, a doua distincție în România. Arhiepiscopia Tomisului îi oferă Crucea Sf. Andrei
De Neptun TV 6 noiembrie 2018

Simona Halep a devenit, luni, Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), fiind primul titlu de acest fel pe care instituția îl decernează unui sportiv român. Halep a spus că distincția este specială și diferită.

Simona Halep este lider. WTA a anunțat clasamentul de final de an
De Neptun TV 5 noiembrie 2018

În această săptămână, Irina Begu se află pe locul 66, Ana Bogdan pe 71, Monica Niculescu pe 78, iar Sorana Cirstea pe 85. Cele patru jucătoare mai pot înregistra modificări în clasament până la finalul anului.

Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul Chris Evert
De Neptun TV 27 octombrie 2018

Simona Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros și Montreal, și a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma și Cincinnati.

DOLIU în sportul românesc! Un renumit fotbalist a încetat din viață
De Neptun TV 21 octombrie 2018

Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 și a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova. A câștigat trei titluri naționale și patru Cupe ale României și a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 și 1982. În prima ligă are 347 de meciuri și 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scornicești și Dinamo București.