sîmbătă, 17 august 2019

Simona Halep a fost lovită de o minge în ureche și a abandonat partida de la Wuhan

Simona Halep a fost lovită de o minge în ureche și a abandonat partida de la Wuhan

Perechea formată din jucătoarele de tenis Simona Halep și Jelena Ostapenko a abandonat în primul tur al turneului de la Wuhan, China, împotriva dublului Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova, la scorul de 1-3 în primul set, după ce românca a fost lovită de o minge în urechea stângă.

Cele patru jucătoare au stat pe teren doar 27 de minute, iar Simona Halep și Jelena Ostapenko nu și-au făcut niciodată serviciul.

Recomandare: Constănțeanca Simona Halep împlinește astăzi 25 de ani!

Românca și letona au beneficiat de o invitație din partea organizatorilor pentru a evolua pe tabloul principal al întrecerii de dublu de la Wuhan, în timp ce perechea americano-cehă a fost cotată cu a cincea șansă la câștigarea trofeului. Halep a jucat doar șapte meciuri la dublu în acest an.

La simplu, Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) va juca împotriva sportivei kazahe Yaroslava Shvedova (poziția 41 WTA) în optimile de finală ale turneului de categorie Premier din China.

La Wuhan, Simona Halep încearcă să-și treacă în palmares al patrulea titlu WTA din acest an (după Madrid, București și Montreal). Marți, Simona Halep a împlinit 25 de ani.

Comenteaza aceasta stire