marţi, 16 octombrie 2018

Simona Halep a primit trofeul pentru primul loc WTA, dar și un inel deosebit: 'Mă logodesc cu tenisul!'

Simona Halep a primit trofeul pentru primul loc WTA, dar și un inel deosebit: 'Mă logodesc cu tenisul!'

Simona Halep a fost premiată de Asociația Tenisului Feminin (WTA), după ce românca și-a asigurat locul 1 WTA până la sfârșitul anului! Halep a fost invitată azi la o ceremonie organizată la Singapore, în cadrul căreia i-a fost acordat un trofeu cu totul și cu totul special, dar și un inel Tiffany.

 

După ce și-a asigurat prezența pe locul 1 WTA până la finalul anului, Simona a fost sărbătorită așa cum se cuvine la Singapore! Halep a primit poate cel mai frumos trofeu de când s-a apucat de tenis! Este vorba despre o cupă confecționată din argint, pe care a fost gravat numele Simonei, scrie ProSport.

Conform tradiției, Halep a căpătat și un inel prețios, de la brandul de lux Tiffany, după ce s-a încoronat regina tenisului! Constănțeanca a fost extrem de mândră la festivitatea de la Singapore și a avut un discurs emoționant: "Acum m-am logodit cu tenisul! E un inel foarte frumos! Ce pot spune despre faptul că voi începe anul viitor pe locul 1? Sună chiar bine!".

Simona este prima jucătoare din România și a 13-a din istorie care încheie un sezon pe locul 1 mondial, iar sportiva în vârstă de 26 de ani consideră că i-a purtat noroc chiar cifra despre care mulți spun că aduce ghinion: "Toate îmi merg bine atunci când e vorba de 13. De aceea este numărul meu norocos".

Simona Halep s-a declarat mulțumită de ceea ce a reușit în 2017 și a precizat că își dorește să ocupe cât mai mult timp poziția de lider mondial și să câștige, în premieră, un turneu de Grand Slam.

Halep, în vârstă de 26 de ani, este prima jucătoare din România și a 13-a din istorie care încheie sezonul pe locul 1 mondial.

"Cred că am avut multe suișuri și coborâșuri în acest an. Dar începând cu turneul de la Stuttgart am fost constantă, în opinia mea. Nu a fost ușor. Săptămână de săptămână, am fost pe teren și am lucrat. Chiar dacă la US Open am pierdut în primul tur, m-am întors pe teren și am încercat să îmi îmbunătățesc jocul, lucru pe care l-am reușit.

Sunt foarte fericită că am putut să rămân constantă, ceea ce este cel mai bun lucru pentru un sportiv. Și de, asemenea, că sunt într-o formă fizică bună și nu am probleme cu accidentările. Așa că voi încerca să pregătesc cât mai bine sezonul viitor și să îl încep bine. La sezonul următor mă voi gândi, însă, după vacanță.

În opinia mea, este fantastic ce am reușit până acum. Vreau să mă mențin cât mai mult timp pe primul loc și să câștig un Grand Slam", a afirmat Halep, conform site-ului wtatennis.com.

Simona Halep se află pe primul loc în ierarhia mondială de trei săptămâni. Ea a urcat, în premieră, pe această poziție pe 9 octombrie, după finala jucată la turneul de la Beijing și va rămâne lider cel puțin încă 11 săptămâni.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.