luni, 19 august 2019

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Australian Open!

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Australian Open!

Simona Halep s-a calificat, în această dimineață, în semifinalele Australian Open după o victorie de zile mari contra Karolinei Pliskova.

Meciul din sferturile de finală nu a început tocmai bine pentru Simona Halep. Karolina Pliskova a servit perfect în primul game și a profitat de erorile liderului mondial pentru a reuși primul break al jocului. La 3-0 pentru sportiva din Cehia, Halep și-a câștigat serviciul după ce a salvat o minge de break.

A urmat o serie perfectă a Simonei Halep. Sportiva din Constanța a jucat aproape fără greșeală și a reușit o serie de 6 game-uri consecutive, impunând-se cu 6-3, după 38 de minute de joc. Statistica a arătat că Halep a avut 12 lovituri câștigătoare în primul set, față de 7, reușite se sportiva din Cehia.

Setul secund a început cu Halep la serviciu. Românca s-a impus după ce a salvat două mingi de break ale Pliskovei și a făcut imediat și break-ul după ce reverul cehoaicei a ajuns mult în afara suprafeței de joc. Karolina Pliskova a reuși să câștige primul game după 9 jocuri consecutive câștigate de Halep.

Până la final Halep a mai pierdut doar un singur game și s-a impus în setul secund cu 6-2. Meciul s-a încheiat după o oră și 12 minute.

Pentru cea mai bună performață din carieră la Australian open, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 880.000 de dolari australieni(aproximativ 573 000 de euro).

În semifinale ea o va întâlni pe Angelique Kerber, cea care a a trecut în sferturi de Madison Keys, în două seturi 6-1, 6-2 după 51 de minute.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire