luni, 26 august 2019

Simona Halep s-a hotărât în privința antrenorului: Am început colaborarea și o să lucrăm împreună

Simona Halep s-a hotărât în privința antrenorului: Am început colaborarea și o să lucrăm împreună

Thierry van Cleemput a ajuns în România acum o săptămână și a început colaborarea cu Simona Halep.

În primă fază s-a decis ca tehnicianul belgian să fie supus unei perioade de probă, dar presa din țara sa susține că acesta a convins-o deja pe jucătoarea noastră, prin metodele de antrenament, să semneze o înțelegere cu perioadă nedeterminată.

"A fost foarte bine, m-am antrenat bine. Am început colaborarea și o să lucrăm împreună. Sper să fie bine. E ceva nou, ceva diferit și nu o să fie ușor, dar am încredere că o să fie bine. Modul de antrenament este un pic diferit, personalitatea lui e puțin diferită, dar e o nouă provocare pentru mine și vom vedea cum o să fac față", a declarat Simona Halep, ea deplasându-se alături de echipa de Fed Cup în Cehia, competiție ce va disputa la datele de 9 și 10 februarie, dar pregătindu-se alături de Cleemput pentru turneele de la Doha și Dubai.

Thierry Van Cleemput a început să antreneze în 1993, i-a pregătit pe Olivier Rochus (1993 - 1997), Steve Darcis (2011 - 2012) și David Goffin (2014 - ianuarie 2019), iar în intervalul 2002 - 2005 a fost în staff-ul Belgiei de Cupa Davis. El este căsătorit, are doi copii și deține o afacere cu vinuri în Belgia.

 

Comenteaza aceasta stire