miercuri, 21 august 2019

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.

"Îți mulțumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca asiduă și susținerea incredibilă pe care mi-ai acordat-o în ultimii patru ani. Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut! Îți urez ție și familiei toate cele bune și sunt sigură că ne vom vedea curând", a scris Simona Halep, pe Facebook.

Simona Halep și Darren Cahill nu vor mai colabora începând cu 2019. Australianul a invocat motive familiale, care au dus, în cele din urmă, la încetarea parteneriatului care i-a adus româncei un titlu de Grand Slam, la Roland Garros. Românca a traversat cea mai bună perioadă a carierei sale alături de antrenorul australian, care a condus-o spre culmile gloriei în tenisul mondial feminin. Totuși, drumurile celor doi se despart, antrenorul invocând motive familiale: "Aș vrea să anunț că eu și Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce țin de familia mea", a anunțat Cahill.

Comenteaza aceasta stire