vineri, 19 iulie 2019

Simona Halep și MonicaNiculescu au luat lecții de pictură în China!

Simona Halep și MonicaNiculescu au luat lecții de pictură în China!

Rembrandt și Van Gogh ar putea fi invidioși pe Simona Halep și Monica Niculescu. Aflate la Shenzen, în China, fetele noastre au dovedit că se pricep nu doar la tenis, ci și la… pictură!

Simona Halep și Monica Niculescu sunt adversare la simplu în primul turneu al anului, la Shenzen, dar fac echipă la dublu și în fața șevaletului. Pentru a mai destinde atmosfera pe final de an, organizatorii chinezi le-au chemat pe fete la o ședință în atelierul de pictură.

Simona și-a surpins admiratorii prin compoziția creativă a desenelor sale și tușa fermă precum celebrul său backhand, în vreme ce Monica a surprins prin amestecul inedit al culorilor, care le-a adus aminte chinezilor de faimoșii suprarealiști. Sârboaica Jelena Jankovic, fost număr unu mondial, s-a specializat în schimb în ceremonia servirii ceaiului și în loviturile de golf.

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.