marţi, 18 decembrie 2018

Simona, victorie COLOSALĂ! Halep o elimină dramatic pe Șarapova și se califică în finala de la Roma pentru al doilea an la rând!

Simona, victorie COLOSALĂ! Halep o elimină dramatic pe Șarapova și se califică în finala de la Roma pentru al doilea an la rând!

Victorie absolut fabuloasă a Simonei Halep, scor 4-6, 6-1, 6-4 în fața Mariei Șarapova!

 

Simona o învinge pentru a doua oară în carieră pe campioana din Rusia, după un maraton de două ore și 26 de minute, calificându-se din nou în finala de la Roma! A fost o luptă pe viață și pe moarte între Halep și Șarapova, dar românca a jucat cu inima pe final și a ieșit triumfătoare.

Simona demonstrează că nu mai are frică de Maria, ale cărei tertipuri nu au mai funcționat în fața unei sportive hiper-motivată. Șarapova a fragmentat jocul ca de obicei, și-a luat și o pauză lungă de vestier, dar Halep a rămas concentrată și a destabilizat-o pe rusoaică. Eleva lui Darren Cahill a reușit un număr incredibil de 11 break-uri, ultimul fiind și decisiv, la scorul de 4-6, 6-1 și 5-3.

 

Comenteaza aceasta stire

Halep, săptămâna cu numărul 59 ca lider mondial. 3 jucătoare din România și-au schimbat pozițiile în ierarhia WTA
De Neptun TV 17 decembrie 2018

Simona Halep se menține pe primul loc mondial, ajungând la săptămâna cu numărul 59 în poziția de lider mondial, la un avans de 1046 de puncte față de ocupanta locului doi, Angelique Kerber.

Premieră în istoria României: Simona Halep a fost desemnată campioana mondială a anului 2018
De Neptun TV 14 decembrie 2018

Simona Halep a mai scris o pagină de istorie pentru tenisul românesc, chiar în anul în care a obținut cele mai bune rezultate.

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.