duminică, 21 iulie 2019

Sinucidere planificată

Polițiștii spun că Miță Sotir a fost încarcerat într-o celulă a Inspectoratului Județean de Poliție la începutul acestei luni, când instanța a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru un furt dintr-un magazin, a treia faptă de acest gen. Între timp, anchetatorii aveau să stabilescă faptul că suspectul are un dosar medical la fel de consistent ca cel infracțional. Stările sale depresive și agitația manifestate în permanență i-au determinat pe polițiști să îl caute în baza de date a Spitalului de la Palazu Mare. Așa au aflat că acesta are probleme și trebuie dă continue după gratii un tratament de specialitate, început cu ceva vreme în urmă.

 

La zece zile de la încarcerare, tânărul de 30 de ani avea să fie găsit mai mult mort decât viu, în celula sa. Dus rapid la spital, medicii au reușit să îi salveze viața. Cantitatea mare de somnifer din organism îi face pe doctori să creadă că este vorba despre o tentativă de sinucidere.

Polițiștii spun că în arest nu au cum să verifice dacă deținuții aflați sub tratament înghit sau nu pastilele pe care le primesc. În cazul de față, cel mai sigur, spun anchetatorii, arestatul și-a strâns pastilele special pentru o supradoză. Cum și-a revenit, a fost încătușat și transferat pentru continuarea tratamentului într-un salon al Spitalului Militar, unde este supravegheat în permanență de polițiști, până se va reface complet.

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.

VIDEO. Noi imagini cu fetița de la Baia de Aramă, după ce a ajuns la familia adoptivă: 'Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste'
De Neptun TV 23 iunie 2019

Familia adoptivă a fetiței de 8 ani a făcut, duminică, publice noi imagini, în încercarea de a demonstra celor care protestează în Baia de Aramă că fetița este bine.