vineri, 19 iulie 2019

Situație dramatică la Dinamo

Ioan Andone a ajuns într-o situație disperată la clubul din Ștefan cel Mare, din cauza plecărilor masive de jucători din această pauză de campionat. ’’Câinii’’s-au despărțit de Garat, N'Doye, Adrian Cristea, Marius Niculae , Bazzi, Scarlatache, Mușat, Andrei Cristea și Rus. Tehnicianul ’’alb-roșiilor’’ a stabilit o listă cu trei jucători de care nu vrea să se despartă cu niciun chip. Gabriel Torje, Liviu Ganea și Marius Alexe sunt fotbaliștii nominalizați de Ando ca fiind netransferabili și le-a transmis șefilor că nu poate ataca returul fără acești jucători. Dacă cineva din cei trei fotbaliști vor pleca de la echipă, antrenorul ’’câinilor’’ a amenințat conducerea clubului că își va da demisia. Cât despre obiectivul participării în Liga Campionilor și câștigarea titlului, tehnicianul grupării din Ștefan cel Mare a menționat că nu își mai face iluzii. ’’Câinii’’ pregătesc startul returului de campionat în Antalya unde vor disputa 7 meciuri amicale. Cei mai puternici adversari ai dinamoviștilor vor fi Partizan Belgrad, Austria Viena, liderul Moldova Dacia Chișinău și coșmarul din Europa, croații de la Hajduk Split.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.