marţi, 16 iulie 2019

Situație disperată pentru cei care vor să obțină permisul de conducere: unii vor fi obligați să plătească de două ori școala de șoferi

Situație disperată pentru cei care vor să obțină permisul de conducere: unii vor fi obligați să plătească de două ori școala de șoferi

Sute de oameni care vor să obțină permisul auto sunt într-o situație fără precedent! Candidații riscă să plătească de două ori școala pentru că sunt amânați cu lunile până la susținerea probei practice.

Dacă vreți să vă luați permisul auto, veștile nu sunt tocmai bune. Se poate ajunge la o situație de criză. Candidații sunt amânați cu lunile până la susținerea probei practice. Pentru a te programa trebuie să stai la cozi interminabile și cel mai grav este că în această lună se fac programările pentru luna mai. Asta înseamnă aproape 4 luni de așteptare. Probleme sunt pentru cei care nu reușesc să ia examenul din prima.

Potrivit România TV, ei trebuie să aștepte alte luni până susțin proba scrisă și riscă să depășească anul în care este valabilă școala de șoferi. În caest caz, candadidații trebuie să plătească din nou dacă vor să-și ia permisul de conducere.

Comenteaza aceasta stire

Noi reguli de circulație pe podul de la Năvodari!
De Neptun TV 6 iulie 2019

Noile reguli de circulație pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administrația locală spune că acestea țin cont de valorile înregistrate în traficul rutier.

ATENȚIE, ȘOFERI! Autostrada către mare, cu restricții în plin sezon!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță o serie de restricții pe A2 (Autostrada București-Constanța) și pe DN 39 (Constanța-Mangalia)