sîmbătă, 23 iunie 2018

Șofer român de TIR, condamnat la închisoare în Anglia - a provocat un carambol în timp ce stătea pe telefon! VIDEO

Șofer român de TIR, condamnat la închisoare în Anglia - a provocat un carambol în timp ce stătea pe telefon! VIDEO

Șoferul român de TIR care a provocat o ciocnire în lanț pe o autostradă din Marea Britanie, în urma căreia și-au pierdut viața un bărbat de 52 de ani și-a pierdut viața, a fost condamnat la cinci ani și trei luni de închisoare.

Dorel Galan, de 38 de ani, din comuna Fântânele, județul Suceava, a primit sentința joi. Totodată, i s-a interzis dreptul de a mai conduce pentru șase ani și opt luni. Bărbatul a recunoscut în fața anchetatorilor fapta sa.

Acesta a provocat, pe data de 9 martie a acestui an, un terbil accident, lângă Newark, Nottinghamshire, accident în urma căruia și-a pierdut viața Ian Newell, de 52 de ani. 

Poliția din Nottinghamshire a spus că TIR-ul condus de Galan a intrat in spatele unei cozi de masini care asteptau in trafic să iasă de pe șoseaua A46 / A17. Din probele strânse de anchetatori a rezultat că românul, care și-a recunoscut vinovăția, a condus imprudent și a folosit telefonul, efectuând cel puțin un apel video înainte de accident.

Jurnaliștii de la Daily Mail au relatat că românul a izbucnit în lacrimi când și-a auzit sentința. Accidentul a fost filmat de un alt șofer și publicat ulterior de Daily Mail.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Cum arată nodul rutier de pe A1 unde un șofer de 70 de ani a intrat pe contrasens și a omorât trei oameni! VIDEO cu momentul impactului
De Neptun TV 20 iunie 2018

Șoferul de 70 de ani care a intrat pe contrasens pe Autostrada A1 și a provocat un accident rutier extrem de grav a fost indicat ca vinovat de producerea tragediei. Cu toate acestea, împrejurările în care s-a produs tragedia stârnesc controverse printre experți.

Cât timp mai este valabilă procedura de restituire a fostelor taxe auto!
De Mediafax 10 iunie 2018

Potrivit procedurii de restituire a fostelor taxe auto, proprietarii de mașini care au plătit aceste sume în perioadele în care s-au aplicat mai au la dispoziție DOAR...

ATENȚIE la mașinile second-hand aduse din Germania! Nu toate pot fi înmatriculate în România
De Neptun TV 8 iunie 2018

Românii care vor o mașină la mâna a doua din Germania trebuie să fie atenți la actele pe care le primesc, ca nu cumva pe talon să fie aplicată o ștampilă pentru....

CONSTANȚA. ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de circulație astăzi pe podul de la Agigea! În ce zile traficul va fi închis complet și care e ruta ocolitoare
De Neptun TV 7 iunie 2018

Pe perioada închiderii circulației, traficul rutier pentru toate categoriile de autovehicule se va desfășura pe ruta...

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții pe Autostrada Soarelui pe ambele sensuri de mers!
De Neptun TV 6 iunie 2018

Șoferii sunt sfătuiți să semnalizeze din timp orice intenție de schimbare a benzii de circulație, să sporească atenția la volan și să reducă viteza în zona de efectuare a lucrărilor semnalizate.

Cum arată primele autobuze electrice din România! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 1 iunie 2018

Compania poloneză Solaris a livrat primele 10 autobuze electrice în luna mai, iar în zilele următoare vor trimite încă unul.