miercuri, 26 iunie 2019

Soluție salvatoare

Consiliul Județean Constanța a dat o șansă echipei de handbal feminin CS Tomis Constanța. Fuzionarea cu secția de handbal a Universității Maritime Constanța permite noii formațiuni activarea în Liga Națională în sezonul următor.

Totodată s-a aprobat hotărîrea în vederea promovării unei Hotărîri de Guvern pentru transferarea bazei sportive Hidrotehnica Constanța din administrarea Agenției Naționale pentru Sport și Tineret, prin Direcția Județeană de Sport și Tineret, în administrarea Consiliului Județean Constanța.

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.