joi, 18 ianuarie 2018

Sorin Strutinsky: Ziarista Sorina Matei are o atitudine de instigare a instituțiilor de forță împotriva mea!

Sorin Strutinsky: Ziarista Sorina Matei are o atitudine de instigare a instituțiilor de forță împotriva mea!

Văd că multe mijloace de informare în masă încep să trateze pe larg subiectul Mazăre, dezvoltând alte presupuneri în legătură cu persoana mea. De departe, cea mai "devastatoare concluzie" o are aceeași Sorina Matei, o atitudine de instigare a instituțiilor de forță împotriva mea!

În primul rând, văd că ea este obișnuită să existe o singură instituție în țara asta. SRI. Sigur, de acolo i-au parvenit mai toate informațiile, acea instituție a slujit-o ani de zile pe oriunde a lucrat. Poate află și Sorina Matei că SRI nu are treabă cu asemenea incidente, această instituție, finanțată regește de contribuabilul român prin reprezentanții săi legitimi și ilegitimi, este plătită să facă ce scrie acolo în lege, nu să urmărească oameni normali (politicieni, de afaceri, profesioniști, demnitari, etc.), pur și simplu, chiar și oameni aflați în control judiciar sau în preajma proceselor. Sunt alte instituții plătite și ele din banii publici. Dar așa s-a obișnuit doamna de-a lungul timpului și nu-i poate ieși din caracter. Posibil să nu mai fie portavoce astăzi, dar totuși să-și dorească, motiv pentru care are oscilații largi în punctele de vedere pe care le emite.

De asemenea, doamna Sorina Matei, nu serviciile secrete se ocupă cu recuperarea oamenilor care rămân în străinătate, chiar și după ce s-ar emite vreun mandat național sau european de arestare. Poate doar dacă ar fi vorba despre teroriști adevărați. Pentru că miile de persoane urmărite și care i s-a raportat dânsei că ar fi teroriști și pentru care se cheltuiesc sute de milioane de euro anual, nu îndeplinesc condițiile definite de literatura de specialitate.

D-na Matei face o legătură între mine și dl. Mazăre într-un proces (al meu) în care acesta nu există, proces într-adevăr nedrept (prin absurdul acuzațiilor și lipsa probelor), proces care mai are cale lungă până să se termine definitiv, proces în care judecătorul nu mi-a acceptat niciun martor, nici expertiză tehnică, voce-vorbire pe înregistrări și nici pe cea contabilă. Pe lângă alte abuzuri despre care veți afla curând.

Denunțătorul meu are cel puțin (atât am aflat până acum) 5 denunțuri, scăpând din nu știu ce pentru că sistemul nu vrea să facă publice iertările sau amânările pentru acesta. Și nici judecătorii nu acceptă să întrebe oficial. Doamna Sorina Matei prin cele publicate, ca de altfel și alți ziariști, în lipsă de subiecte, INSTIGĂ statul român împotriva mea, deși eu sunt o cu totul altă persoană. Și cu altă conduită. Până acum am tăcut în legătură cu procesele mele, sperând ca judecătorii să facă dreptate.

Doamna Sorina Matei, eu sunt persoana urmărită pas cu pas din 2009 și până în prezent de către instituțiile de forță pe mandate de prevenire a terorismului și siguranță națională și am fost al doilea la COMISIA SRI din Parlament (care nu știu ce face între timp), eu sunt una dintre persoanele 'beneficiare' de echipe mixte și multiple ale instituțiilor de forță (incluzând aici și structurile de securitate din instanțe) pentru care s-a ordonat ca SRI să devină și 'beneficiar secundar' al informațiilor din cercetări penale, eu sunt persoana care mă judec cu Inspecția Judiciară care clasează, arhivează tot pe dosare mai vechi, pentru a nu deranja pe nimeni.

Eu sunt persoana căreia i s-a mai finalizat un dosar penal zilele trecute, anunțat cu trâmbițe pentru că urma pronunțarea despre care vorbiți și trebuia impresionat judecătorul, trimis în instanță cu repeziciune, știți când? Când am făcut o cerere de probe ca procurorul de caz să ia toate înregistrările cu mine și despre mine (alea din 2009 și până în prezent) de la o colegă și să-mi dovedească împrejurările (și alte dovezi) comiterii faptelor de care sunt acuzat. Pentru că, nu-i așa, procurorul, agent public al statului, are datoria să culeagă informații și probe și în favoarea suspectului, inculpatului. Fără să dea răspuns acestei cereri, dosarul a fost trimis în instanță. La Constanța.

Știți, doamna Sorina Matei, la cine a picat aleatoriu să judece? La acel judecător care se pronunța în acceași zi împotriva mea. Circul este că acesta se abține și îi este refuzată de către conducerea instanței. Dumneavoastră, doamna Sorina Matei, după cele întâmplate, cu câtă încredere ați mai privi lucrurile?

Doamna Sorina Matei, de ce instigați? Dacă doriți, vorbim o zi întreagă și vă prezint toate nenorocirile din dosarele mele care însumează (mă refer doar la cele de urmărire penală cu care instanțele au fost sesizate) peste 300.000 de pagini. 

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Peste 100 de ani de închisoare pentru traficanții de droguri din dosarul cocainei de 650 de milioane de dolari!
De Antonia Maer 17 ianuarie 2018

Cinci lituanieni și un marocan arestați, în vara anului trecut, după ce au introdus în România două tone și jumătate de cocaină, au fost condamnați la peste un secol de închisoare, de Tribunalul Constanța. Cea mai mare pedeapsă, 19 ani și 5 luni de detenție a fost aplicată celui care coordona rețeaua. Pe durata întregului proces, aceștia au fost escortați de nenumărați jandarmi cu fețele acoperite cu cagule și înarmați până în dinți, dat fiind faptul că vorbim de un dosar cu o miză de 600 de milioane de euro.

Întâmplare incredibilă în mașina medicului Mihai Lucan: camera instalată de anchetatorii DIICOT în plafonul mașinii a căzut în timpul mersului
De Neptun TV 11 ianuarie 2018

Întâmplare incredibilă astăzi, la ora 15.00, în timp ce prof. dr. Mihai Lucan se deplasa cu soția sa într-un automobil Volkswagen Passat, cu numărul B 85 FTR, proprietate a soției sale, Maria Lucan.

Săptămâna Financiară: Abuzurile DNA în cazul lui Sorin Strutinsky - documentele care dovedesc cum sunt protejați procurorii DNA de Inspecția Judiciară!
De Neptun TV 5 ianuarie 2018

Jurnaliștii de la Săptămâna Financiară relatează despre implicarea fără drept a procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, în dosarul de urmărire penală 964/P/2014, în care este cercetat și Sorin Strutinsky, instrumentat de procurorul Ana Manuela Dana, dosar în care a dispus acte de urmărire penală constând în punerea în aplicare a măsurilor de supraveghere tehnică de către Serviciul Tehnic DNA.

Simona Marcu este noul președinte al CSM
De Neptun TV 5 ianuarie 2018

"Nu orice afirmație din spațiul public trebuie să atragă automat o apărare de independență, ci trebuie să verificăm dacă există o bază factuală și dacă s-a comis realmente o intruziune".

FLUX24: Secretele soțului sârb al ambasadorului olandez la București: CRIMA DE LA BELGRAD
De Neptun TV 3 ianuarie 2018

Bratislav Grubačić, soțul sârb al actualui ambasador olandez la București, Stella Ronner Grubačić, a fost acuzat de implicare în asasinarea jurnalistei sârbe Dado (Dade) Vujasinović, în aprilie 1994 la Belgrad.

Fostul colonel al SRI, Daniel Dragomir, atac la adresa jurnalistului care scrie la comanda lui Coldea: 'Pentru a mia oară coloneleasa Ioana Dogioiu emite un text după dictare'
De Neptun TV 3 ianuarie 2018

Fostul colonel al SRI, Daniel Dragomir, a scris pe Facebook o postare la adresa jurnalistei Ioana Ene Dogioiu, de la Ziare.com. Acesta susține că jurnalista este unealta lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, prin care se lansează mesajele publice dorite.

Sorin Strutinsky: Ziarista Sorina Matei are o atitudine de instigare a instituțiilor de forță împotriva mea!
De Neptun TV 30 decembrie 2017

Văd că multe mijloace de informare în masă încep să trateze pe larg subiectul Mazăre, dezvoltând alte presupuneri în legătură cu persoana mea. De departe, cea mai "devastatoare concluzie" o are aceeași Sorina Matei, o atitudine de instigare a instituțiilor de forță împotriva mea!

Radu Mazăre a cerut azil politic în Madagascar: 'În România nu am nici o șansă să beneficiez de o justiție corectă, independentă, obiectivă și imparțială'
De Neptun TV 30 decembrie 2017

Persecutat de statul paralel, fostul edil Radu Mazăre a plecat din țară și cere azil politic în Madagascar. Anunțul a fost făcut de Victor Ciutacu, într-o emisiune la România TV.

Mesajul dur al unei judecătoare pentru ambasadorii din UE care s-au declarat nemulțumiți de legile justiției: 'Ați TĂCUT când se semnau protocoalele secrete. Justiția e disfuncțională'
De Neptun TV 29 decembrie 2017

Florica Roman, judecător la Curtea de Apel Oradea, a publicat astăzi pe blog o scrisoare deschisă adresată ambasadorilor Belgiei, Danemarcei, Finlandei, Franței, Germaniei, Olandei și Suediei în România, după ce aceștia s-au declarat nemulțumiți de modificările aduse de către parlamentarii PSD-ALDE la legile justiției, scrie psnews.ro.

Sorin Strutinsky: 'Voi lupta până la capăt pentru ca adevărul să iasă la suprafață!'
De Neptun TV 23 decembrie 2017

M-a surprins decizia de astăzi a judecătorului. Știu acuzațiile DNA și am demonstrat în instanță minciunile lor, ale denunțătorului.

ZI NEAGRĂ PENTRU DNA! Zece persoane trimise în judecată de DNA, achitate în instanță!
De Neptun TV 22 decembrie 2017

Ziua de miercuri a fost una neagră pentru DNA. Zece persoane trimise în judecată de procurorii anticorupție au fost achitate în instanță.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir: Zeci de persoane din conducerea statului, ascultate de SRI!
De Neptun TV 22 decembrie 2017

Călin Popescu Tăriceanu, Vasile Blaga, Eugen Teodorovici, Mihnea Costoiu, Ioan Rus, Bogdan Chireac sau Valerian Vreme sunt printre cele 80 de persoane pentru care s-a emis mandatul de ascultare, monitorizare video și urmărire în perioada iulie-noiembrie 2014.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, întrebat despre subiectul închisorior CIA din România: 'Nu voi încălca legea ca să vă răspund la această întrebare'
De Neptun TV 21 decembrie 2017

Fost ofițer al SRI, Daniel Dragomir, a făcut o conferință de presă, la care a răspuns mai multor întrebări puse de presa interesată să afle noi informații "secrete". Dragomir a răspuns, cu aplombul dar și cu inteligența de care a dat dovadă în toate aparițiile sale — dar a refuzat să discute sau să răspundă la întrebări puse pe o anume temă — închisorile CIA din România.