marţi, 20 noiembrie 2018

SPECTACOL ÎN MIJLOCUL STRĂZII! 'Amare Street Fest' - Festival Internațional de Teatru de Stradă, în Constanța!

SPECTACOL ÎN MIJLOCUL STRĂZII! 'Amare Street Fest' - Festival Internațional de Teatru de Stradă, în Constanța!

Asociația Eurocult reia tradiția marilor celebrări, într-o reinterpretare modernă și o nouă structură, intitulată AMARE STREET FEST – Festivalul Internațional de Teatru de Stradă Constanța!

„Amare” înseamnă „a iubi”, căci aceasta este menirea lumii, spune poetul Ovidius, iar acest Festival Internațional de Teatru de Stradă se desfășoară sub semnul artei iubirii. Marile Dionisii de la Tomis redevin, astfel, centrul de interes al Cetății, așa cum era în vechime,sub o nouă denumire și sub forma unui spectaculos alai de dansatori, aruncători de steaguri, satiri și nimfe, arlechini, toboșari, animale fantastice și multe alte surprize!

AMARE STREET FEST va pleca din fața Sălii Sporturilor,sâmbătă, 9 septembrie 2017, de la ora 19.30, și va poposi, alături de toți locuitorii Tomisului, în piața ce poartă numele marelui poet, unde vor avea loc mai multe spectacole.

Recomandare: Vara nu s-a încheiat! Vezi ce evenimente au loc pe litoral și în Delta Dunării în luna septembrie - DETALII

Duminică, toți constănțenii și turiștii sunt așteptați, începând cu ora 16.00, în Piața Ovidiu, pentru un sfârșit de săptămână spectaculos. Programul va lua sfârșit în jurul orei 22.00.

'Invităm toți locuitorii Cetății, tomitani, invitați sau doar în trecere, să însoțească cea mai spectaculoasă manifestare a istoriei și culturii, teatrul de stradă, și să-și bucure sufletele și mințile alături de incredibilele performanțe ale trupelor și artiștilor internaționali invitați: Sbandieratori dei Rioni di Cori (Italia), Saurus (Olanda), Mirror Familly (Slovacia), Roo’d (Marea Britanie), Firewinds (România), Harlequins (Slovacia), Blade Strings (România), Fish Drummers (Slovacia), Violoncellisimo (România) și mulți alții', transmit organizatorii.

„Veniți să vedeți ce n-ați mai văzut NICIODATĂ!“ – este promisiunea organizatorilor, care promit, astfel, Cetății o revitalizare a tradiției și, de ce nu, o continuare a ei, căci dacă Marile Dionisii sunt prezente pe parcursul întregii istorii a vechii Elade, AMARE STREET FEST poatedeveni o marcă definitorie a istoriei prezentului!

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

'Lumină, Ție', concert de excepție Nicolae Voiculeț la Muzeul Național al Literaturii Române
De Neptun TV 30 octombrie 2018

Nicolae Voiculeț este unul dintre demnii apărători și continuatori ai valorilor autentice, dedicându-se unui instrument complex, cu sonorități divine, precum naiul.

'Filarmonica de comedie', piesă de teatru de excepție pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța
De Neptun TV 28 octombrie 2018

Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato- Danubiano- Pontic.

Ultimul REGE al României. Mihai I
De Neptun TV 25 octombrie 2018

Mihai s-a născut la Sinaia, fiind fiul principelui Carol (viitorul rege Carol al II-lea) și al prințesei Elena a Greciei. Din partea tatălui este nepot al regelui Ferdinand I și al reginei Maria, iar din partea mamei nepot al regelui Constantin al Greciei.

'Te iubesc dar nu pe tine', piesă de teatru de excepție pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța
De Neptun TV 24 octombrie 2018

'Te iubesc dar nu pe tine', piesă care se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța duminică, 28 octombrie, începând cu ora 19,00. Prețul biletui este de 50 de lei.