joi, 19 aprilie 2018

Spectacol pe 4 roți în Constanța: 'război' între români și bulgari în Campionatul Național de Drift

Românii şi bulgarii se bat pentru cel mai important titlu la Campionatul Naţional de Drift din Constanţa. Motoarele au fost turate la maximum pentru a le oferi un spectacol unic constănţenilor şi turiştilor veniţi să vadă concursul. Cele mai multe aplauze le-a adunat o fată de doar 15 ani, din Bulgaria, care a intrat în competiţie la categoria debutanţi.

51 de piloți din România și Bulgaria participă la a patra etapă de drift a campionatului național care are loc în Constanța. După antrenamentele de ieri, astăzi a avut loc concursul. La categoria debutanți a intrat în competiție și o fată de doar 15 ani din Bulgaria. După ceva probleme în calificări, campionul de anul trecut, Sorin Ene, speră într-o revenire.

La fel ca anul trecut, evenimentul a trezit curiozitatea pasionaților de drifturi. Spectatorii au venit în număr foarte mare pentru a vedea în acțiune mașinile de sute de cai putere.

Organizatorii concursului spun că încearcă totodată să-i atragă spre competițiile oficiale pe cei care practicipă la întreceri ilegale.

Comenteaza aceasta stire