joi, 19 octombrie 2017

SPECTACOL PE MARE. Ultimele pregătiri pentru Ziua Marinei - simularea atacului cu rachete, cel mai aplaudat exercițiu!

S-au tras focuri de armă, s-au lansat rachete, iar militarii au luptat pentru capturarea navelor inamice. Au fost ultimele pregătiri pentru Ziua Marinei, cea mai importantă festivitate de pe litoral. În acest an, în premieră, la evenimentul organizat în cinstea marinarilor români vor participa şi militari britanici cantonaţi la Baza Mihail Kogălniceanu.

A fost spectacol pe Marea Neagră. Nave militare, ambarcațiuni de luptă și elicoptere s-au coordonat în ceea ce reprezintă ultimele pregătiri înaintea marii deschideri a Zilei Marinei Române. Simularea atacului cu rachete lansate de aeronavele MIG 21 Lancer a fost unul dintre cele mai aplaudate exerciții. 

Acrobații aeriene a făcut și elicopterul Puma Naval. După ce a recuperat scafandrii din apă, aeronava a salutat audiența.

Turiștii și constănțenii care au mers pe Faleza din fața Comandamentului Flotei să vadă cum se pregătesc marinarii au urmărit cu sufletul la gură exercițiile cu armamentul de la bord.

Acești tineri din Râmnicu Sărat au rămas impresionați de valsul celor 3 remorchere din dotarea Forțelor Navale.

În atenția publicului a fost și Zeul Neptun.

Zeci de turiști care nu pot rămâne pe litoral până la Ziua Marinei s-au bucurat astăzi de spectacol.  

În acest an, la festivitățile de Ziua Marinei vor participa 3.000 de militari care vor acționa de la bordul a zeci de nave maritime și aeriene. Ca o premieră, la festivitățile de ziua marinarilor români vor participa și militari britanici de la Baza Mihail Kogălniceanu. Aceștia vor veni cu două aeronave ale Forțelor Regale ale Marii Britanii.

Festivitățile de Ziua Marinei vor începe marți, 15 august, de la ora 10.00, în fața Comandamentului Flotei. 

Comenteaza aceasta stire

Simona este în semifinale la Beijing! Românca mai are nevoie de o victorie pentru a deveni numărul 1 în clasamentul WTA!
De Neptun TV 6 octombrie 2017

Simona Halep (2 WTA) s-a calificat, în această dimineață, în semifinalele ediției 2017 a turneului Premier Mandatory de la Beijing, după o victorie cu 6-2, 6-1 în fața Dariei Kasatkina. Halep o va întâlni în următorul meci pe câștigătoarea partidei Sorana Cîrstea- Jelena Ostapenko.

UPDATE. O tânără din Constanța a murit la doar 20 de ani!
De Neptun TV 27 septembrie 2017

Zeci de mesaje dureroase au curs pe pagina de Facebook a tinerei care s-a stins din viață atunci când avea viitorul înainte.

CONSTANȚA. Mâine nu se fac ore la Școala 38!
De Neptun TV 24 septembrie 2017

În urma incendiului au fost distruse patru uși din lemn și un fișet metalic, iar holul unității de învățământ a fost inundat de fum, tencuiala interioară și cea exterioară degradându-se din cauza fumului dens.