joi, 28 mai 2015

Speranțe pentru marinarii români de pe nava „Queen A”

De Antonia Maer 20:17, 18 mai 2012 338 vizite Social
Speranțe pentru marinarii români de pe nava „Queen A”

Cei 17 marinari români din echipajul navei „Queen A”, aflată în portul Alger, au primit asigurări că vor intra în posesia salariilor restante, înainte de a fi debarcați. Echipajul a cerut ajutorul autorităților din cauză că armatorul turc intenționa să-i debarce forțat, în cursul zilei de astăzi, deși nu își luaseră banii de două luni.

 

Cazul echipajului românesc, păzit la bordul navei de militari înarmați, este monitorizat de reprezentantul ITF România, Adrian Mihălcioiu și de consulul român în Alger, George Bădiță. Armatorul turc a dat asigurări astăzi că nu va face schimbul de echipaj înainte de a-i plăti. Situația românilor va fi monitorizată în continuare de reprezentanții consulatului care se vor asigura că marinarii vor pleca acasă în bune condiții și cu drepturile salariale achitate la zi. Marinarii au cerut, ieri, ajutorul ITF. În ultima perioadă, alte trei echipaje românești de pe navele unor armatori turci s-au aflat în situații similare În Muntenegru și Spania.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Au renunțat la școală de dragul anturajului. Vezi poveștile tinerilor care au luat-o de la capăt, prin proiectul CIVIS!
De Alina Gâju 28 mai 2015

Au renunțat la școală de dragul anturajului și au pierdut ani importanți prin baruri cu prietenii. Când s-au lovit de greutăți au realizat că numai școala le poate asigura un viitor bun, așa că au revenit în bănci. Au primit a doua șansă la educație prin programul european CIVIS. Acum sunt pe punctul de a obține diploma care să le asigure un loc de muncă stabil.

Zeci de oameni evacuați și sute de gospodării inundate în județele Satu Mare, Sălaj și Maramureș
De Cristina Pancrat 28 mai 2015

Zeci de oameni evacuați și sute de gospodării acoperite de ape, după inundațiile din județele Satu Mare, Sălaj și Maramureș.

Horoscopul dragostei pentru iunie 2015

Vrei să știi cum stai cu dragostea în prima lună de vară a acestui an? Mai jos ai horoscopul dragostei pentru iunie 2015.

Despre excelență și sănătate, la Asta-i Viața! Doctorul Corneliu Amariei, dedicat profesiei de medic dentist și pasiunii pentru muzică
De Neptun TV 28 mai 2015

Vă invităm să urmăriți începând cu ora 16.30, la ASTA-I VIAȚA!, povestea doctorului constănțean care a adus pe culmile excelenței profesia de medic dentist.

CONSTANȚA. Parcul Arheologic va fi renovat cu fonduri europene! Tot din bani europeni va fi amenajat și un cămin pentru bătrâni!
De Andreea Filip 27 mai 2015

Vestigii ale Muzeului de Istorie vor putea fi admirate direct în aer liber la Constanța! Nu este vorba despre o expoziție temporară, ci despre planul municipalității după ce Parcul Arheologic din zona Primăriei va fi complet reamenajat din fonduri europene.

Hidrologii au extins codul roșu de inundații în nord-vestul țării. Bilanțul primului val de vreme rea: 42 de locuințe inundate
De Roxana Glăvan 27 mai 2015

Am scăpat de avertizările meteorologice de vreme rea, însă în continuare este risc de inundații în nord-vestul țării, unde hidrologii au prelungit codul roșu pe mai multe râuri.

Ce șanse ai să te îndrăgostești în luna iunie 2015

Vrei să știi ce șanse ai să te îndrăgostești în luna iunie 2015? Iată predicțiile conforme cu așezarea planetelor și parcursul fiecărei zodii în parte:

Atmosferă de șezătoare la Asta-i Viața! Povestea Simonei Moon, cea mai pasionată promotoare a iei românești de la malul mării

Îmbrăcată într-o bluză tradițională cusută chiar de mâna ei, Simona Moon ne spune astăzi cum a început totul, sau mai bine zis, cum s-a schimbat totul în viața sa.

VREMEA. COD ROȘU de inundații. Vezi zonele afectate
De Roxana Murat 27 mai 2015

Este alertă în vestul țării, acolo unde hidrologii au emis cod roșu de inundații. Sunt vizate râurile din județele Maramureș, Satu-Mare și Sălaj.

Învață pentru viață! Unii s-au întors în bănci la 50 de ani
De Alina Gâju 26 mai 2015

Sunt săraci, dar vor să-și depășească condiția socială. Nu au multă școală, dar își doresc să învețe pentru un viitor mai bun. Este realitatea în care trăiesc cei mai mulți dintre locuitorii comunei Grădiștea, din județul Brăila. Un sprijin care i-a făcut să realizeze că viața lor se poate schimba numai prin educație a venit prin proiectul european ACTIV.

Constanța - numele orașului rescris cu litere verzi, de tuia!
De Silvia Pascale 26 mai 2015

Numele Constanței a fost rescris astăzi cu litere verzi, sub podul din cartierul KM 4 – 5.

Constanța va avea un Centru Regional de Urgență Materno-Infantil!
De Madalina Pavel 26 mai 2015

Constanța ar putea avea, în sfârșit, o unitate sanitară dedicată special copiilor. Conducerea Spitalului de Urgență împreună cu Consiliul Județean au început demersurile pentru a construi, cu fonduri europene, un Centru regional de urgență materno – infantil. Atât medicii cât și părinții au atras atenția în repetate rânduri despre cât de necesar este ca cei mici să aibă un loc numai al lor unde să fie tratați.

Top 6 zodii care își doresc o relație serioasă

Când vine vorba de dragoste, unii sunt mai norocoși decât alții, însă, mai devreme sau mai târziu, ne va veni rândul la fiecare dintre noi; trebuie doar să avem răbdare.

Luptă pentru a continua balada vieții sale.Povestea maestrului Jean Tița, violonistul de la malul mării, la Asta-i Viața!

Un cunoscut violonist de la malul mării își cântă balada suferinței. Maestrul Jean Tița își alină durerea cu același arcuș cu care timp de 40 de ani a bucurat sufletele melomanilor.

Războaiele înseamnă moarte. Mesaj dur, transmis de filmele rusești, la Casa de Cultură
De Alex Costea 26 mai 2015

Războiul înseamnă moarte, iar istoria nu trebuie să se mai repete. Un mesaj puternic, pe care îl transmite, prin artă, Consulatul General al Federației Ruse la Constanța. În aceste zile se desfășoară festivalul de film și expoziția „Puterea Memoriei”.

Mircea Diaconu, un nou tur al României. Europarlamentarul le-a mulțumit constănțenilor care l-au ales
De Neptun TV 25 mai 2015

La un an de la alegerile pentru Parlamentul European, Mircea Diaconu a pornit din nou într-un tur al României. De această dată pentru a le mulțumi oamenilor care l-au susținut. După ce a trecut prin Transilvania și Oltenia, eurodeputatul a ajuns astăzi pe meleaguri dobrogene.

Top 6 cei mai buni angajați în funcție de zodie

Recent, o companie australiană, ce era în căutare de noi angajați, avea o cerere mai ieșită din comun, și anume, aplicanții trebuiau să fie născuți sub un anumit semn zodiacal.

"Ești din Constanța dacă...", la Asta-i Viața! Povestea Danei Buda, omul din spatele unei comunități care a strâns 9.000 de susținători în numai câteva luni
De Neptun TV 25 mai 2015

Mândria locală, umorul, ironia și autoironia, toate inspirat împletite au avut ca rezultat un grup pe Facebook intitulat “Ești din Constanța dacă...”.

Bronz de mare și de munte! Vremea frumoasă îi face pe români fericiți
De Alina Gâju 24 mai 2015

De dimineață și până apune soarele stăm la plajă. Cu mic cu mare, mai ales că vremea este perfectă, spun constănțenii care și astăzi s-au bucurat de vremea frumoasă și au căpătat un prim bronz de invidiat.

Constanța nu va avea apă caldă în această noapte

Electrocentrale Constanța a comunicat întreruperea alimentării cu agent termic primar, pentru remedierea unei defecțiuni, a tuturor punctelor termice din municipiul Constanța în data de 23/24.05.2015, între orele 23:00 – 4:30.

Din Nicolae Bălcescu în Marea Britanie! Produsele bio din lapte de capră iau calea Regatului Unit!
De Andreea Filip 23 mai 2015

Produsele Elcomex Agroindustrial din lapte de capră ce poartă steagul României vor ajunge și în Marea Britanie. Astăzi, cea mai mare fabrică din țara noastră a obținut certificatul de export. Lactatele bio produse la Constanța sunt deja prezente în Franța, Italia sau Polonia. În reportajul următor vom pătrunde dincolo de etichetă pentru a vă arăta cele mai interesante etape prin care trece materia primă înainte să ajungă pe rafturile hipermarket-urilor.