marţi, 16 iulie 2019

Spitalul CF Constanța, dotat cu farfurii din... donații - VIDEO

Spitalul CF Constanţa a început să primească ajutoare, după ce Neptun TV a prezentat problemele cu care se confruntă pacienţii internaţi acolo. O asociaţie a donat spitalului farfurii, furculiţe şi căni, pentru ca pacienţii să nu mai vină cu ele de acasă. Managerul recunoaşte că bugetul primit de la Casa de Asigurări este mult prea mic pentru a asigura necesarul pentru pacienţi.

Impresionați de vorbele acestui pensionar care a fost internat la Spitalul CF Constanța, reprezentanții Asociației 'Suflete Deschise' au donat unității medicale 150 de farfurii, căni, linguri și furculițe.

Managerul spitalului recunoaște că bugetul lunar primit de la Casa de Asigurări de Sănătate este insuficient, iar mai bine de 80% din sumă se duce pe cheltuielile cu personalul.

Managerul dezminte plângerile pacienților care spun că sunt trimiși pe jos la Spitalul Județean pentru un examen tomograf.

Părerile bolnavilor despre condițiile din spital sunt împărțite în două. Cei care se externează se declară  nemulțumiți în timp ce pacienții internați spun că nu există probleme.

Managerul Spitalului susține că a primit finanțare de la Ministerul Transporturilor, în subordinea căruia se află spitalul, pentru achiziționarea unui computer tomograf.

Aparatura ar trebui să ajungă în spital până la jumătatea lunii decembrie. Totodată, speră ca va putea să suplimenteze fondurile spitalului din donații.  

Comenteaza aceasta stire