vineri, 19 aprilie 2019

Sport și distracție!

1500 de copii din întreaga țară beneficiază de pe urma acestui proiect, care a plecat la drum pe 1 iulie și se va încheia pe 6 septembrie ! Miercuri seara a fost rândul celei de-a 3 serii să își încheie stagiul de 5 zile la mare ! Copiii s-au întrecut în diferite jocuri desfășurate pe plajă, iar festivitatea de premiere a tinerilor merituoși și tradiționalul foc de tabără nu au lipsit ! Tinerii au vrut să arate cine are cea mai tare galerie. Și directorul DSTJ, Elena Frâncu a intrat în horă și a făcut pentru câteva minute pe reporterul. Proiectul „Petrece Vacanța la Mare“ se desfășoară în două locații de agrement, „New Paradise“ de la Eforie Sud și la 2 Mai.

Comenteaza aceasta stire

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.