miercuri, 26 iunie 2019

Sport și distracție!

1500 de copii din întreaga țară beneficiază de pe urma acestui proiect, care a plecat la drum pe 1 iulie și se va încheia pe 6 septembrie ! Miercuri seara a fost rândul celei de-a 3 serii să își încheie stagiul de 5 zile la mare ! Copiii s-au întrecut în diferite jocuri desfășurate pe plajă, iar festivitatea de premiere a tinerilor merituoși și tradiționalul foc de tabără nu au lipsit ! Tinerii au vrut să arate cine are cea mai tare galerie. Și directorul DSTJ, Elena Frâncu a intrat în horă și a făcut pentru câteva minute pe reporterul. Proiectul „Petrece Vacanța la Mare“ se desfășoară în două locații de agrement, „New Paradise“ de la Eforie Sud și la 2 Mai.

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.