marţi, 20 august 2019

Sportul constănțean, mereu în frunte

În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă sportul românesc în general, Constanța s-a clasat din nou în fruntea ierarhiei naționale, grație rezultatelor de excepție obținute de sportivii de pe Litoral.

Membrii Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța împreună cu președinții cluburilor și asociațiilor sportive au stabilit clasamentul celor mai buni sportivi ai anului la seniori și juniori. Pe lângă premiul județean acordat Elizei Samara, primele locuri ale clasamentului au fost ocupate, în ordine, de canotoarea Diana Bursuc, campioană mondială cu echipajul de 8+1, gimnasta Ana Porgras și jucătorul de tenis de masă Andrei Filimon, campion european la dublu mixt, împreună cu marea câștigătoare, Eliza Samara.

Tenismenul Horia Vlad Tecău, finalist la Wimbledon și prezent la Turneul Campionilor, a primit premiul de excelență pentru promovarea sportului constănțean în lume. De asemenea, HCM și CS Volei 2004 Tomis au fost desemnate cele mai bune echipe constănțene ale anului, categorie la care a punctat și echipa de rugby a Liceului cu Program Sportiv, campioană națională la categoria Sub 16 ani.

Comenteaza aceasta stire