miercuri, 17 iulie 2019

SSC Farul a obținut certificatul de identitate sportivă

Suporter Spirit Club Farul Constanța, echipa care încearcă să ducă mai departe numele Farul, are, începând de astăzi, și identitate sportivă.

Clubul înființat de suporteri a obținut certificatul de identitate, fără de care echipa n-ar fi putut activa în Liga a Treia, în sezonul viitor.

În Liga a Patra, în care participă acum, SSC Farul nu avea nevoie de acest certificat de identitate sportivă. Gruparea înființată de suporterii constănțeni și-a propus însă promovarea, iar în Liga a Treia nu poate activa niciun club fără identitate sportivă.

Obținerea certificatului de identitate sportivă este prima garanție că spiritul farist n-a murit încă la Constanța. Echipa este pe primul loc în Liga a Patra și are toate șansele ca, la vară, să-și obțină pe teren dreptul de a promova în Liga a Treia. Chiar dacă este încă departe de a-și fi rezolvat toate problemele, tânăra grupare constănțeană și-a câștigat, cel puțin, dreptul de a visa la un viitor mai bun.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.