marţi, 18 decembrie 2018

SSC Farul visează la... Liga 1!

Suporter Spirit Club Farul se pregăteşte pentru liga a doua. Susţinută de peste 5000 de fani, echipa constănţeană a obţinut promovarea pe arena din strada Primăverii şi a readus atmosfera de pe vremuri pe străzile oraşului. Antrenorul Petre Grigoraş speră ca echipa să primească un buget pe măsura ambiţiilor clubului, care visează acum la Liga Întîi.

SSC Farul a promovat în liga a doua la finalul unui sezon decis în ultima etapă. După 3-0 cu Sportul Chiscani, echipa antrenată de Petre Grigoraș a încheiat liga a treia pe primul loc, la 3 puncte în fața contracandidatei Progresul Spartac București.

Parada fariștilor a plecat de la stadion în uralele suporterilor și a blocat circulația pe arterele orașului. Fanii visează deja la Liga Întîi. Urmează o vară importantă pentru SSC Farul. Antrenorul Petre Grigoraș speră ca echipa să primească un buget pe măsura ambițiilor clubului, care visează acum la Liga Întîi.

Comenteaza aceasta stire

Halep, săptămâna cu numărul 59 ca lider mondial. 3 jucătoare din România și-au schimbat pozițiile în ierarhia WTA
De Neptun TV 17 decembrie 2018

Simona Halep se menține pe primul loc mondial, ajungând la săptămâna cu numărul 59 în poziția de lider mondial, la un avans de 1046 de puncte față de ocupanta locului doi, Angelique Kerber.

Premieră în istoria României: Simona Halep a fost desemnată campioana mondială a anului 2018
De Neptun TV 14 decembrie 2018

Simona Halep a mai scris o pagină de istorie pentru tenisul românesc, chiar în anul în care a obținut cele mai bune rezultate.

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.