vineri, 17 august 2018

SSC Farul visează la... Liga 1!

Suporter Spirit Club Farul se pregăteşte pentru liga a doua. Susţinută de peste 5000 de fani, echipa constănţeană a obţinut promovarea pe arena din strada Primăverii şi a readus atmosfera de pe vremuri pe străzile oraşului. Antrenorul Petre Grigoraş speră ca echipa să primească un buget pe măsura ambiţiilor clubului, care visează acum la Liga Întîi.

SSC Farul a promovat în liga a doua la finalul unui sezon decis în ultima etapă. După 3-0 cu Sportul Chiscani, echipa antrenată de Petre Grigoraș a încheiat liga a treia pe primul loc, la 3 puncte în fața contracandidatei Progresul Spartac București.

Parada fariștilor a plecat de la stadion în uralele suporterilor și a blocat circulația pe arterele orașului. Fanii visează deja la Liga Întîi. Urmează o vară importantă pentru SSC Farul. Antrenorul Petre Grigoraș speră ca echipa să primească un buget pe măsura ambițiilor clubului, care visează acum la Liga Întîi.

Comenteaza aceasta stire

CINCINNATI. Partida dintre Simona Halep și Ashleigh Barty, reprogramată! Când se va juca meciul
De Neptun TV 17 august 2018

Simona Halep și Ashleigh Barty se întâlnesc pentru a doua oară în ultima săptămână, cele două jucătoare fiind adversare și în semifinale la Montreal. Liderul mondial a câștigat destul de clar, cu 6-4, 6-1, într-o oră și 11 minute.

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.