joi, 18 octombrie 2018

SSC Farul visează la... Liga 1!

Suporter Spirit Club Farul se pregăteşte pentru liga a doua. Susţinută de peste 5000 de fani, echipa constănţeană a obţinut promovarea pe arena din strada Primăverii şi a readus atmosfera de pe vremuri pe străzile oraşului. Antrenorul Petre Grigoraş speră ca echipa să primească un buget pe măsura ambiţiilor clubului, care visează acum la Liga Întîi.

SSC Farul a promovat în liga a doua la finalul unui sezon decis în ultima etapă. După 3-0 cu Sportul Chiscani, echipa antrenată de Petre Grigoraș a încheiat liga a treia pe primul loc, la 3 puncte în fața contracandidatei Progresul Spartac București.

Parada fariștilor a plecat de la stadion în uralele suporterilor și a blocat circulația pe arterele orașului. Fanii visează deja la Liga Întîi. Urmează o vară importantă pentru SSC Farul. Antrenorul Petre Grigoraș speră ca echipa să primească un buget pe măsura ambițiilor clubului, care visează acum la Liga Întîi.

Comenteaza aceasta stire

Performanță uriașă! Echipa națională U21 a României s-a calificat la EURO 2019! Ianis Hagi: Am realizat ceva istoric
De Neptun TV 17 octombrie 2018

Echipa națională a României U21 s-a calificat la Campionatul European din 2019, după ce s-a impus cu 4-0 în fața naționalei Liechtenstienului U21 în ultimul meci din grupa 8 din preliminarii, terminând grupa pe primul loc cu 24 de puncte.

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.