vineri, 24 mai 2019

Start în Liga Campionilor !

Start în Liga Campionilor !

Delegația constănțeană a ajuns la antrenamentul oficial mai târziu decât era programat, din cauza unei obositoare călătorii cu autocarul de la Varșovia la Plock. Tocmai din această cauză, ședința de pregătire a durat doar 40 de minute, timp în care constănțenii au efectuat mai degrabă ușoare mișcări de... dezmorțire! Tactica pentru meciul cu Wisla a fost pregătită însă, în cele mai mici amănunte, cu mult timp înainte.Din lotul HCM-ului nu fac parte Șimicu și Mocanu, care n-au făcut deplasarea în Polonia din cauza unor accidentări. Chiar și în aceste condiții, campioana României este pregătită pentru un debut cu dreptul în cea mai importantă competiție europeană inter-cluburi.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, după ce a pierdut finala cu Kiki Bertens: 'Cred că am jucat greșit tot ce am jucat'
De Neptun TV 12 mai 2019

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep a declarat, sâmbătă seară, după ce a pierdut finala de la Madrid, că speră să mai aibă ocazia de a juca contra olandezei Kiki Bertens pentru că trebuie să-și ia revanșa.

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Madrid: 'Vreau să mă simt bine și să câștig'
De Neptun TV 10 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în finala turneului WTA de la Madrid, după un meci disputat cu Belinda Bencic (Elveția; 18 WTA). Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-2; 6-7(2); 6-0.

Simona Halep, prima reacție la victoria care o readuce pe locul 2 WTA: 'Sunt încă pe antibiotice'
De Neptun TV 9 mai 2019

Parcursul execelnt al Simonei vine în ciuda faptului că este răcită și urmează un tratament pe bază de antibiotice.

Victorie FULGER la Madrid | Halep s-a calificat în sferturile turneului, după 6-0; 6-0 cu Kuzmova: Am dominat meciul, am simțit loviturile
De Mediafax 8 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a declarat extrem de mulțumită de victoria de la Madrid, care a dus-o în sferturi. A fost, practic, un antrenament cu public pentru sportiva noastră.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Madrid
De Neptun TV 7 mai 2019

În optimile de finală, Simona Halep va da piept, în premieră, cu slovaca Viktoria Kuzmova (20 de ani, nr. 46 WTA).