miercuri, 20 februarie 2019

Start în Turul Dobrogei!

Cei 49 de cicliști participanți la cea de-a 13-a ediție a Turului Dobrogei au parcurs deja o primă etapă. După startul festiv, de la Sala Sporturilor, concurenții au rulat pe Bulevardul Mamaia pînă la Hotel Caraiman, unde s-a dat startul în prologul competiției. Cristian Doicescu, de la Clubul Sportiv Bilal 2000 Constanța, a deschis întrecerea, pornind primul în proba de contratimp individual desfășurată pe distanța de 5 km pînă la Aqua Magic. La seniori, s-a impus Zoltan Sipos, de la Mazicon București, cronometrat în 6 minute și 20 de secunde, urmat de Eduard Grous, de la Torpedo Zărnești, și de Alexandru Ciocan de la CS Otopeni, fiul fostului mare ciclist Constantin Ciocan, actualul antrenor al lotului național de juniori. Robert Pisică de la Bilal locul 2 juniori, învins de Zamfir Dumitrescu Mazicon.

Comenteaza aceasta stire

Halep a urcat oficial în topul WTA! Ce loc ocupă acum Simona
De Neptun TV 18 februarie 2019

Podiumul e alcătuit din japoneza Naomi Osaka, lider - 6.970 de puncte, Simona Halep, locul doi - 5537 de puncte, și Sloane Stephens, poziția a treia - 5307 de puncte.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha! 'Aș fi vrut să câștig acest trofeu frumos, dar nu am putut'
De Neptun TV 16 februarie 2019

Simona Halep nu a reușit să câștige primul trofeu din noul sezon. Ajunsă în finala turneului de la Doha, numărul doi WTA a pierdut în trei seturi în fața jucătoarei din Belgia, Elise Mertens (23 de ani, nr. 21 WTA), scor 6-3, 4-6, 3-6, după două ore și șase minute de joc.

Simona Halep s-a hotărât în privința antrenorului: Am început colaborarea și o să lucrăm împreună
De Neptun TV 4 februarie 2019

În primă fază s-a decis ca tehnicianul belgian să fie supus unei perioade de probă, dar presa din țara sa susține că acesta a convins-o deja pe jucătoarea noastră, prin metodele de antrenament, să semneze o înțelegere cu perioadă nedeterminată.

Simona Halep a pierdut locul 1 în clasamentul WTA. Românca a părăsit Top 2 WTA după 595 de zile
De Neptun TV 28 ianuarie 2019

Clasamentul WTA a încorporat luni punctele câștigate de Naomi Osaka și Petra Kvitova la Australian Open 2019, iar Simona Halep a pierdut două poziții în ierarhia mondială. Este cea mai importantă alunecare în clasament pentru româncă, după data de 8 mai 2017, când Halep ajungea de pe 4 pe 8.

Simona Halep nu mai este locul 1!
De Neptun TV 22 ianuarie 2019

Într-un clasament live, după această victorie, Petra Kvitova a ajuns la 5,770 de puncte.