luni, 22 aprilie 2019

Start în Turul Dobrogei!

Cei 49 de cicliști participanți la cea de-a 13-a ediție a Turului Dobrogei au parcurs deja o primă etapă. După startul festiv, de la Sala Sporturilor, concurenții au rulat pe Bulevardul Mamaia pînă la Hotel Caraiman, unde s-a dat startul în prologul competiției. Cristian Doicescu, de la Clubul Sportiv Bilal 2000 Constanța, a deschis întrecerea, pornind primul în proba de contratimp individual desfășurată pe distanța de 5 km pînă la Aqua Magic. La seniori, s-a impus Zoltan Sipos, de la Mazicon București, cronometrat în 6 minute și 20 de secunde, urmat de Eduard Grous, de la Torpedo Zărnești, și de Alexandru Ciocan de la CS Otopeni, fiul fostului mare ciclist Constantin Ciocan, actualul antrenor al lotului național de juniori. Robert Pisică de la Bilal locul 2 juniori, învins de Zamfir Dumitrescu Mazicon.

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.