joi, 18 iulie 2019

Stela Popescu, pe scena Casei de Cultură din Constanța!

Un nou spectacol pe scena Casei de Cultură din Constanţa! Piesa de teatru: „Domnul Goe şi ai lui”, o producție a Teatrului Stela Popescu, a fost lansată astăzi la malul mării. Piesa este o interpretare vie şi palpitantă a schiţelor lui Caragiale, o producţie care îmbină comicul de situaţie cu neprevăzutul, dedicată deopotrivă celor mari şi celor mici.

De Ştefania Uţă 20:44, 5 octombrie 2017 143 vizite Cultura

Aflată în turneu național la Constanța, Stela Popescu a prezentat piesa “Dl Goe și ai lui”, un musical pentru copii semnat de Roman Vlad, în regia lui Dan Tudor, cu marea noastră actriță în rolul principal.

Spectacolul este dedicat, atât celor mici, cât și celor mari. Iar, mai mult decât o piesă de teatru, este un musical. În distribuție există atât studenți de la facultate, cât și cântăreți de operă.

“E foarte bine pentru că îi bucură, sunt veseli, draguți, teatrul îi face fericiți pe copii. Mie îmi place teatrul așa de mult încât pot sa și dorm în teatru. E placut sa joci pt copii pt ca ei  part la spectacol, imd comenteaza…..acum am Goe si Mam’ Mare si la final am o incheiere asa oarecum educativa. Goe e ft simpatic, minunat, dar nu tb sa il exemplifici pe Goe care e obraznic”.

Și părinții care au venit alături de copii s-au declarat plăcut impresionați de spectacol.

Cum era de așteptat, cei mai încântați de această piesă au fost, însă, cei mici, care au așteptat cu nerăbdare ca spectacolul să înceapă.

ar pentru a marca și Ziua Internațională a Educației, cadrele didactice le-a pregătit copiilor o surpriză și anume aceea de a se aventura într-o piesă de teatru plină de fantezie.

„Domnul Goe și ai lui” este o piesă de teatru care ne ajută pe fiecare dintre noi să conștientizăm că anumite atitutidini și comportamente sunt indezirabile.

Comenteaza aceasta stire