marţi, 20 februarie 2018

Summer Sale Party la City Park Mall Constanța! Distracție, reduceri, premii și concert Antonia

Sâmbătă, 8 iulie, City Park Mall Constanța organizează Summer Sale Party. O petrecere cu reduceri substanțiale, multă distracție și premii surpriză.

Sâmbătă, principalul centru comercial din oraș v-a pregătit o serie întreagă de evenimente. Între orele 16:00 și 20:00, sunteți așteptați la un cocktail party, în incinta mall-ului.

Pe tot parcursul dupa-amiezei, amtosfera va fi întreținută de un DJ. Punctul culminant va fi însă, la ora 19:00, când celebra Antonia va întreține atmosfera cu un super concert, desfășurat în zona liftului panoramic.

Totodată, dacă alegeți ca în prima zi din acest weekend să faceți cumpărături în City Park Mall, puteți câștiga numeroase premii instant. La achiziții de minimum 100 de lei, pe maximum trei bonuri cumulate, primiți pe loc un cadou surpriză și bineînțeles câte un cocktail gratuit.

Nu ratați nici cele mai mari reduceri, pentru toate gusturile și buzunarele, chiar și de 70%, la magazinele din City Park Mall.

LISTA MAGAZINELOR CU REDUCERI POATE FI CONSULTATĂ AICI!

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Imaginea care a stârnit controverse printre constănțeni: 'E sufletul femeii decedate'!
De Neptun TV 17 februarie 2018

Aparatul de fotografiat ar fi surprins momentul în care sufletul femeii părăsește trupul.

Revin ninsorile la Constanța! Avertizare meteo de ultimă oră!
De Neptun TV 10 februarie 2018

Vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută.

Fenomen astronomic rar - Superluna Albastră Sângerie! IMAGINI LIVE NASA
De Neptun TV 31 ianuarie 2018

Fenomenul de Luna Albastră se produce atunci când au loc două luni pline în aceeași lună calendaristică.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se schimbă radical - temperaturi de primăvară în următoarele zile!
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Meteorologii anunță că valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor, totuși dimineața și noaptea vor fi reci, local geroase. În Capitală, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna viitoare, mercurul din termometre va ajunge până la 15 grade Celsius.

DRAMĂ! Ea este tânăra înjunghiată în coafor, de iubitul militar! Alexandra avea doar 25 de ani!
De Neptun TV 23 ianuarie 2018

Alexandra Elena Marin este tânăra care a murit astăzi după ce a fost înjunghiată de iubitul său, într-un coafor din Titu, județul Dâmbovița. Alexandra avea doar 25 de ani. Cei doi aveau împreună o fetiță.