miercuri, 20 iunie 2018

Summer Sale Party la City Park Mall Constanța! Distracție, reduceri, premii și concert Antonia

Sâmbătă, 8 iulie, City Park Mall Constanța organizează Summer Sale Party. O petrecere cu reduceri substanțiale, multă distracție și premii surpriză.

Sâmbătă, principalul centru comercial din oraș v-a pregătit o serie întreagă de evenimente. Între orele 16:00 și 20:00, sunteți așteptați la un cocktail party, în incinta mall-ului.

Pe tot parcursul dupa-amiezei, amtosfera va fi întreținută de un DJ. Punctul culminant va fi însă, la ora 19:00, când celebra Antonia va întreține atmosfera cu un super concert, desfășurat în zona liftului panoramic.

Totodată, dacă alegeți ca în prima zi din acest weekend să faceți cumpărături în City Park Mall, puteți câștiga numeroase premii instant. La achiziții de minimum 100 de lei, pe maximum trei bonuri cumulate, primiți pe loc un cadou surpriză și bineînțeles câte un cocktail gratuit.

Nu ratați nici cele mai mari reduceri, pentru toate gusturile și buzunarele, chiar și de 70%, la magazinele din City Park Mall.

LISTA MAGAZINELOR CU REDUCERI POATE FI CONSULTATĂ AICI!

Comenteaza aceasta stire

Serviciile germane de informații, acuzate că ar fi SPIONAT ambasade și ministere de la Viena
De Mediafax 18 iunie 2018

Orice date obținute în Austria și care se află încă în posesia serviciilor de informații din Germania ar trebui șterse, a propus Kurz.

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.