duminică, 21 iulie 2019

Sunt cei mai buni... Mihai Popescu și Ionuț Stănescu, ”deschid” porțile handbalului românesc

Timp de un deceniu au alcătuit cel mai valoros cuplu de portari din România și au câștigat trofee pe bandă cu HCM Constanța.

Deși drumurile lor s-au despărțit, Mihai Popescu și Ionuț Stănescu au rămas și anul acesta în prim-planul handbalului românesc. Rudi a continuat la Constanța și visează să redevină campion cu noua sa echipă, Dobrogea Sud.

Aflat de doi ani în Franța, unde are evoluții de top cu Saint Raphael, Mihai Popescu a fost desemnat handbalistul român al anului 2016 și continuă să fie “îngerul păzitor” al echipei naționale.

Pope a rămas legat afectiv de foștii camarazi de la HCM, iar parcursul excelent reușit de noua echipă a Constanței, Dobrogea Sud, condusă de bunul său prieten Ionuț Rudi Stănescu, nu l-a lăsat indiferent în acest an.

Chiar dacă a îmbrăcat de anul trecut sacoul de președinte al clubului, Ionuț Stănescu a rămas purtătorul tricoului cu numărul unu la Constanța, iar evoluțiile veteranului dintre buturi au fost de multe ori decisive, la fel ca ale celor din teren, Toma, Buricea, Cutura sau Angelovski. Dobrogea Sud a fost timp de 10 etape liderul Ligii Zimbrilor și a încheiat anul la un singur punct în urma campioanei Dinamo. Președintele Stănescu trage linie pentru 2016 și promite un an cu obiective de top pentru Constanța.

După trei săptămâni de vacanță, Dobrogea Sud se va reuni pe 4 ianuarie pentru a începe pregătirea.

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.