joi, 20 iunie 2019

Super-petrecere cu personaje din desene animate la Gymboland

În acest weekend, Gymboland sărbătorește deschiderea noii locații din City Park Mall și îi provoacă pe cei mici la distracție!

Copiii sunt așteptați la o super-petrecere pe tărâmul copilăriei, unde vor avea parte de jocuri, concursuri de dans si karaoke,  vânători de comori, iar atmosfera va fi întreținută de animatori magici, clovni și mascote. Elsa, Mickey și Minnie, dar și Spiderman vor participa la activitățile antrenante din acest weekend.

Vino și tu sâmbătă și duminică de la ora 11 la ora 21, să ne distrăm în fascinanta lume Gymboland! Ne găsești în zona food, din City Park Mall!

Comenteaza aceasta stire

Deputatul George Vișan, despre situația din Republica Moldova: 'Politicienii români s-au raportat la Republica Moldova ca la un trend'
De Neptun TV 12 iunie 2019

Deputatul George Vișan a făcut o declarație politica în legătură cu recenta situație din Republica Moldova.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu îi cere ministrului Transporturilor măsuri privind asigurarea funcționalității serviciilor RADIONAV!
De Neptun TV 12 iunie 2019

În ședința Senatului din 11 iunie a.c senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'
De Neptun TV 29 mai 2019

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.