joi, 18 aprilie 2019

Super-petrecere cu personaje din desene animate la Gymboland

În acest weekend, Gymboland sărbătorește deschiderea noii locații din City Park Mall și îi provoacă pe cei mici la distracție!

Copiii sunt așteptați la o super-petrecere pe tărâmul copilăriei, unde vor avea parte de jocuri, concursuri de dans si karaoke,  vânători de comori, iar atmosfera va fi întreținută de animatori magici, clovni și mascote. Elsa, Mickey și Minnie, dar și Spiderman vor participa la activitățile antrenante din acest weekend.

Vino și tu sâmbătă și duminică de la ora 11 la ora 21, să ne distrăm în fascinanta lume Gymboland! Ne găsești în zona food, din City Park Mall!

Comenteaza aceasta stire

Senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan, întâlnire cu membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Filiala Constanța
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Principalele teme abordate sunt legate de nemulțumirile cadrelor militare disponibilizate, legate de reglementările privind pensiile, respectiv Legea nr. 223/2015 a rezerviștilor militari și cele ulterioare - OUG nr. 57/2015, OUG nr. 59/2017 și mai recent OUG nr. 114/2018.

Deputatul constănțean George Vișan, prezent la Adunarea Parlamentară a Cooperarii Economice a Mării Negre de la Istanbul
De Neptun TV 2 aprilie 2019

Deputatul constănțean a luat cuvântul în cadrul întâlnirii și a punctat în discursul său câteva dintre obiectivele țării noastre pentru dezvoltarea și maximizarea potențialului oferit de regiunea Mării Negre.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, interpelare către premierul Viorica Dăncilă în legătură cu fenomenul mamelor minore din România
De Neptun TV 26 martie 2019

Obiectul interpelării îl reprezintă dimensiunile alarmante ale fenomenului mamelor minore din România.

În pofida detractorilor, la jumătatea mandatului Președinția României la Consiliul UE este un succes!
De Neptun TV 22 martie 2019

După nici trei luni de mandat la Președinția Consiliului UE, România a reușit finalizarea negocierilor pentru 82 de dosare legislative cu impact major asupra vieții cetățenilor europeni.