sîmbătă, 17 august 2019

Superkombat duce Mamaia în China! Alex Filip și Edi Chelariu luptă pe 26 august la Shenzen

Staţiunea Mamaia va fi promovată în China prin intermediul promoţiei Superkombat! Eduard Irimia a fost obligat să mute la Shenzen gala programată iniţial pe 19 august la Constanţa. Alex Filip şi Edi Chelariu vor lupta pe 26 august în super-evenimentul din China, transmis în întreaga lume de canalul american CBS.

Alex Anonymous Filip, ambasadorul Superkombat la Constanța, va urca în ring, pe 26 august la Shenzen, alături de un alt constănțean, Eduard Chelariu. Cei doi vor înfrunta doi luptători chinezi foarte valoroși în gala World Grand Prix III, care a fost mutată din motive tehnice de la Mamaia.

Perla Litoralului Românesc nu pierde însă la capitolul imagine, ba dimpotrivă! Promotorul Eduard Irimia, care continuă colaborarea fructuoasă cu Asociația Litoral Delta Dunării, prin vicepreședintele Corina Martin, promite cea mai mare expunere de care a avut parte vreodată un brand turistic din România!

2017 este anul intrării promoției Superkombat pe piața asiatică. În premieră, doi sportivi constănțeni vor reprezenta Mamaia în China, într-o gală transmisă la nivel global de canalul american CBS, cu o audiență estimată la 2 miliarde de telespectatori.

Alex Filip și Edi Chelariu vor fi susținuți de pe margine de luptătorul de MMA constănțean Cătălin Cășaru. În ring va urca și ieșeanul Bogdan Năstase care se pregătește la clubul lui Cătălin Moroșanu.

Comenteaza aceasta stire