sîmbătă, 17 august 2019

Suporterii Bayern și Borussia au declanșat o serie de violențe pe străzile Londrei

 Suporterii Bayern și Borussia au declanșat o serie de violențe pe străzile Londrei

Bătaie între suporterii lui Bayern Munchen și cei ai Borussiei Dortmund pe străzile din Londra. Deși la orele prânzului microbiștii păreau calmi, după-amiază lucrurile au degenerat.

Organizatorii Finalei Champions League sunt în alertă, iar numeroși polițiști germani au sosit la Londra pentru a ajuta la menținerea ordinii. Meciul din această seară începe  în mai puțin de două ore, pe stadionul Wembley și este cel mai important eveniment fotbalistic al anului.

La orele prânzului, fanii celor două echipe, aflați în Trafalgar Square, păreau calmi și încrezători în victorie.

Lucrurile s-au schimbat radical câteva ore mai târziu, odată cu sosirea ultrașilor. Suporterii celor două mari rivale din fotbal s-au luat la bătaie în plină stradă. Forțele de ordine au intervenit să-i despartă.

Pronosticurile și pariurile la finala Champions League, dintre Bayern Munchen și Borussia Dortmund, curg din toate părțile.

Judecând după mulțimea de suporteri germani, care a ajuns în Londra, atmosfera de pe Wembley va fi una incendiară. Nici nu poate fi altfel, când vorbim despre cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului.

Pe lângă cei aproape 25 de mii de oameni care și-au rezervat bilete la meci, foarte mulți suporteri speră să prindă un tichet la negru, pe ultima sută de metri. Prețul poate ajunge și la 8 mii de euro, însă acest lucru nu contrează pentru cei care vor să trăiască pe viu finala Champions League.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire