duminică, 16 iunie 2019

Surpriză pentru clienții Catena: jucătorii Handbal Club Dobrogea Sud Constanța au oferit autografe!

De Andreea Bajdechi 18:14, 14 februarie 2018 110 vizite Promo

Handbalul și sănătatea fac echipă bună la Catena. Farmacia inimii le-a făcut astăzi o surpriză clienților: o sesiune de autografe cu jucătorii Handbal Club Dobrogea Sud Constanța. Sportivii au stat de vorbă cu oamenii și au făcut poze.

Totodată, Farmacia Catena nu a uitat să-i și răsplătească pe cei care sunt alături de ea. Nu doar pentru constănțeni a fost o surpriză plăcută, ci și pentru sportivi. 

Farmacia inimii, Catena, nu se va opri doar la atât. Pentru clienții săi nu pune la dispoziție doar prețuri mici, ci și alte evenimente asemănătoare, menite să le aducă zâmbetul pe buze tuturor. 

Comenteaza aceasta stire

Deputatul George Vișan, despre situația din Republica Moldova: 'Politicienii români s-au raportat la Republica Moldova ca la un trend'
De Neptun TV 12 iunie 2019

Deputatul George Vișan a făcut o declarație politica în legătură cu recenta situație din Republica Moldova.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu îi cere ministrului Transporturilor măsuri privind asigurarea funcționalității serviciilor RADIONAV!
De Neptun TV 12 iunie 2019

În ședința Senatului din 11 iunie a.c senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'
De Neptun TV 29 mai 2019

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.