luni, 26 august 2019

Sute de copii sportivi se antrenează pentru performanță la Clubul Sportiv “Victoria” din comuna Cumpăna!

Constanţa este unul dintre oraşele care se clasează anual printre primele locuri la competiţiile sportive naţionale şi internationale pentru elevi. Astăzi am avut ocazia să cunoaştem o parte din cei aproape 500 de copii sportivi care se antrenează constant pentru performanţă la Clubul Sportiv “Victoria” din comuna Cumpăna.

De Cristina Puşcaşu 22:38, 9 decembrie 2017 30 vizite Promo

Talentul, munca dedicată și aptitudinile elevilor și profesorilor din Clubul Sportiv “Victoria” aduc în fiecare an comunei Cumpăna rezultate remarcabile. Iar pentru ca pregătirea pentru performanță să se desfășoare în cele mai bune condiții, reprezentanții administrației publice locale, împreună cu sponsori de seamă, le-au oferit copiilor cadrul ideal pentru pregătire.

Activitațile sportive sunt ideale pentru copii, care au ocazia de a se dezvolta sănătos și de a prelua aceste obiceiuri și când vor deveni adulți. La Cumpăna i-am găsit pe unii dintre cei mai talentați copii la gimnastică ritmică, rugby, scrimă, lupte și fotbal. Însă indiferent de preferințe, aceste sporturi trebuie desfășurate în cele mai bune condiții pentru ca satisfacția să fie pe măsură.

Așadar continuarea tradiției performanței sportive la Cumpăna joacă un rol important în comunitatea locală și nu numai. 

Comenteaza aceasta stire

REPORTER SPECIAL. Primarul Decebal Făgădău, în direct la Neptun TV - află cât va fi prețul gigacaloriei în această iarnă, dar și despre alte proiecte ale primăriei!
De Neptun TV 31 iulie 2019

În această seară, începând cu ora 20.00, la emisiunea Reporter Special, invitat va fi primarul Constanței, Decebal Făgădău