joi, 18 aprilie 2019

Sute de copii sportivi se antrenează pentru performanță la Clubul Sportiv “Victoria” din comuna Cumpăna!

Constanţa este unul dintre oraşele care se clasează anual printre primele locuri la competiţiile sportive naţionale şi internationale pentru elevi. Astăzi am avut ocazia să cunoaştem o parte din cei aproape 500 de copii sportivi care se antrenează constant pentru performanţă la Clubul Sportiv “Victoria” din comuna Cumpăna.

De Cristina Puşcaşu 22:38, 9 decembrie 2017 29 vizite Promo

Talentul, munca dedicată și aptitudinile elevilor și profesorilor din Clubul Sportiv “Victoria” aduc în fiecare an comunei Cumpăna rezultate remarcabile. Iar pentru ca pregătirea pentru performanță să se desfășoare în cele mai bune condiții, reprezentanții administrației publice locale, împreună cu sponsori de seamă, le-au oferit copiilor cadrul ideal pentru pregătire.

Activitațile sportive sunt ideale pentru copii, care au ocazia de a se dezvolta sănătos și de a prelua aceste obiceiuri și când vor deveni adulți. La Cumpăna i-am găsit pe unii dintre cei mai talentați copii la gimnastică ritmică, rugby, scrimă, lupte și fotbal. Însă indiferent de preferințe, aceste sporturi trebuie desfășurate în cele mai bune condiții pentru ca satisfacția să fie pe măsură.

Așadar continuarea tradiției performanței sportive la Cumpăna joacă un rol important în comunitatea locală și nu numai. 

Comenteaza aceasta stire

Senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan, întâlnire cu membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Filiala Constanța
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Principalele teme abordate sunt legate de nemulțumirile cadrelor militare disponibilizate, legate de reglementările privind pensiile, respectiv Legea nr. 223/2015 a rezerviștilor militari și cele ulterioare - OUG nr. 57/2015, OUG nr. 59/2017 și mai recent OUG nr. 114/2018.

Deputatul constănțean George Vișan, prezent la Adunarea Parlamentară a Cooperarii Economice a Mării Negre de la Istanbul
De Neptun TV 2 aprilie 2019

Deputatul constănțean a luat cuvântul în cadrul întâlnirii și a punctat în discursul său câteva dintre obiectivele țării noastre pentru dezvoltarea și maximizarea potențialului oferit de regiunea Mării Negre.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, interpelare către premierul Viorica Dăncilă în legătură cu fenomenul mamelor minore din România
De Neptun TV 26 martie 2019

Obiectul interpelării îl reprezintă dimensiunile alarmante ale fenomenului mamelor minore din România.

În pofida detractorilor, la jumătatea mandatului Președinția României la Consiliul UE este un succes!
De Neptun TV 22 martie 2019

După nici trei luni de mandat la Președinția Consiliului UE, România a reușit finalizarea negocierilor pentru 82 de dosare legislative cu impact major asupra vieții cetățenilor europeni.