miercuri, 26 iunie 2019

Sute de copii sportivi se antrenează pentru performanță la Clubul Sportiv “Victoria” din comuna Cumpăna!

Constanţa este unul dintre oraşele care se clasează anual printre primele locuri la competiţiile sportive naţionale şi internationale pentru elevi. Astăzi am avut ocazia să cunoaştem o parte din cei aproape 500 de copii sportivi care se antrenează constant pentru performanţă la Clubul Sportiv “Victoria” din comuna Cumpăna.

De Cristina Puşcaşu 22:38, 9 decembrie 2017 30 vizite Promo

Talentul, munca dedicată și aptitudinile elevilor și profesorilor din Clubul Sportiv “Victoria” aduc în fiecare an comunei Cumpăna rezultate remarcabile. Iar pentru ca pregătirea pentru performanță să se desfășoare în cele mai bune condiții, reprezentanții administrației publice locale, împreună cu sponsori de seamă, le-au oferit copiilor cadrul ideal pentru pregătire.

Activitațile sportive sunt ideale pentru copii, care au ocazia de a se dezvolta sănătos și de a prelua aceste obiceiuri și când vor deveni adulți. La Cumpăna i-am găsit pe unii dintre cei mai talentați copii la gimnastică ritmică, rugby, scrimă, lupte și fotbal. Însă indiferent de preferințe, aceste sporturi trebuie desfășurate în cele mai bune condiții pentru ca satisfacția să fie pe măsură.

Așadar continuarea tradiției performanței sportive la Cumpăna joacă un rol important în comunitatea locală și nu numai. 

Comenteaza aceasta stire

Deputatul George Vișan, despre situația din Republica Moldova: 'Politicienii români s-au raportat la Republica Moldova ca la un trend'
De Neptun TV 12 iunie 2019

Deputatul George Vișan a făcut o declarație politica în legătură cu recenta situație din Republica Moldova.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu îi cere ministrului Transporturilor măsuri privind asigurarea funcționalității serviciilor RADIONAV!
De Neptun TV 12 iunie 2019

În ședința Senatului din 11 iunie a.c senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'
De Neptun TV 29 mai 2019

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.