duminică, 18 august 2019

Sute de locatari acuză un administrator de asociație că a furat 50 de mii de lei

Acuzații dure la adresa unui administrator de asociație din Constanța. Sute de locatari reclamă că femeia, care a ocupat vreme de trei ani această funcție, ar fi furat peste 50 de mii de lei din banii încasați la întreținere. Blocul a fost debranșat de la rețeaua de apă caldă și căldură, iar oamenii sunt nevoiți să trăiască în frig. Totul are însă un sfârșit, locatarii sunt hotărâți să o cheme în instanță pe femeie.

 

Locatarii blocului debrașat de pe strada Dragoslavelor arată cu degetul spre administratorul lor, care le-ar fi tăiat chitanțe la plata întreținerii, dar banii i-ar fi folosit în interes personal. Trei ani a durat păcăleala, spun oamenii, care au rămas fără căldură, în urmă cu o săptămână deși se știau cu plata la zi. Frigul din apartamente îi ține cu mai multe rânduri de haine pe ei.

Restanțele la întreținere depășesc 250 de mii de lei. Locatarii spun că i-au cerut socoteală administratorului, dar femeia i-a dus cu vorba.

Reprezentanții RADET îi sfătuiesc pe cei care sunt în situații asemănătoare să nu aștepte până la debranșare, pentru a sesiza autoritățile.

Speranța oamenilor se îndreaptă acum către instanță. Doar magistrații ar putea dispune executarea silită a administratorului care i-a păcălit. 

Comenteaza aceasta stire