sîmbătă, 20 iulie 2019

Sute de motocicliști s-au distrat în stațiunea Mamaia

Un concert rock de zile mari, focuri de artificii și sute de litri de bere. De asta au avut parte împătimiții motoarelor care au fost, noaptea trecută, pe plaja din stațiunea Mamaia. A cincea ediție a Bikefest de la malul mării s-a încheiat după două zile de distracție. Motocicliștii spun că au organizat evenimentul pentru a-i convinge pe șoferi să-i accepte în trafic și astfel să scadă numărul accidentelor. Momentul cel mai așteptat al serii a fost urcarea pe scenă a trupei de rock Zdob și Zdub. Artiștii de peste Prut au făcut o atmosferă incendiară.

Cu albume în limba română sau rusă,  trupa  Zdob și Zdub a concertat în cei 18 ani de la înființare în peste 20 de țări europene. Doar așa, spun artiștii, au învățat să cânte pentru orice tip de public.

După concert toți ochii s-au îndreptat spre cer. Un asemenea eveniment nu se putea termina decât cu un foc de artificii.

Petrecăreții spun că a meritat să vină din toate colțurile țării pentru a fi prezenți la cea de-a cincea ediție a Bikefest. Ieri au participat la o paradă pe străzile Constanței pentru  a le atrage atenția șoferilor că și ei sunt importanți în trafic, iar noaptea au petrecut. Totuși, au existat și nemulțumiri.

La ediția din acest an a Bikefest  au  participat 500 de motocicliști, care promit că vor veni la malul mării ori de câte ori vor avea ocazia. 

 

Comenteaza aceasta stire