luni, 28 mai 2018

Tabelul rușinii

Tabelul rușinii

Publicăm o situație pe care am intitulat-o ”tabelul rușinii”. Pe bună dreptate. Se va vedea cum România a fost până acum umilită în raport cu alte state în ceea ce privește numărul de europarlamentari raportat la numărul de cetățeni. Vom putea observa cum și în viitor această situație va continua, grație prestației lamentabile a președintelui Klaus Iohannis la ultimul Consiliu European.

Și o informație de ultimă oră. Klaus Iohannis nu a negociat de fapt nimic. Nici măcar acel rușinos loc pentru un europarlamentar în plus. Inițial, intenția era ca României să nu i se dea niciun loc, dar mai mulți europarlamentari români, în frunte cu Claudia Țapardel, au intervenit, au negociat ei înșiși și au obținut promisiunea acelui loc. Ei se așteptau de la Klaus Iohannis să negocieze cu adevărat și să obțină în final două locuri. Ceea ce nu s-a întâmplat.

Editorial de Sorin Roșca Stănescu.

Tabelul rușinii îl puteți vedea în cele două imagini de mai jos.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Înaltă Trădare, dar să o știm și noi!

Sesizarea depusă la Parchet de liderul PNL Ludovic Orban este doar acțiunea disperată a taberei formată din președintele Klaus Iohannis și reprezentanții la București a popularilor europeni, în contextul primei confruntări dintre Germania și SUA, în care România, ca și mare parte a Uniunii Europene, este captivă.

În chestiunea mutării ambasadei Klaus Iohannis e doar un Yes-Man sau își negociază interesul propriu?

În mass-media europeană ies la iveală motivele enervării lui Klaus Iohannis și a gafei cu damf antisemit, ce au culminat cu cererea teatrală de demisie, adresată premierului Viorica Dăncilă.