marţi, 23 iulie 2019

SCANDAL IN CONSTANȚA! Tânără prinsă fără bilet într-un autobuz RATC, scandal cu controloarele!

Angajatele societății care are ca obiectiv controlarea biletelor și abonamentelor de pe mijloacele de transport ale Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța au fost surprinse, astăzi, de un cititor Reporter NTV în  timpul unui scandal avut cu o persoană surprinsă fără bilet.

Imaginile au fost filmate astăzi, în jurul orei 15.00, în apropierea Gării CFR Constanța, și arată că cele două femei încearcă să rețină o tânără prinsă fără bilet. Intre controloare și tânără are loc un moment mai tensionat. Cele două femei o țin strâns, de mână, pe aceasta, iar la un moment dat fata se smucește și lovește peste mână una din controloare.

'Ce mă bate tâmpita! Ține-o mă! Lasă-mă-n pace, tâmpito! Ia uite, mă, ce mi-a făcut!', se vaită angajata societății amintite.

Totul s-a întâmplat sub privirile îngăduitoare ale colegei și altor persoane. De altfel, nici un jandarm aflat la fața locului nu oprește incidentul.

Militarul intervine tardiv, în momentul în care tânăra reușise să scape de 'garoul' femeii și se îndepărtează de aceasta.

Reamintim constănțenilor că reclamații și sesizari în privința comportamentului controlorilor pot fi formulate în scris la adresa de email reclamatii@ratc.ro.

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.

VIDEO. Noi imagini cu fetița de la Baia de Aramă, după ce a ajuns la familia adoptivă: 'Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste'
De Neptun TV 23 iunie 2019

Familia adoptivă a fetiței de 8 ani a făcut, duminică, publice noi imagini, în încercarea de a demonstra celor care protestează în Baia de Aramă că fetița este bine.