miercuri, 17 iulie 2019

Tânără UMILITĂ de medicul ginecolog în timpul unei intervenții: 'E inimaginabil așa ceva!'

Tânără UMILITĂ de medicul ginecolog în timpul unei intervenții: 'E inimaginabil așa ceva!'

Situație scandaloasă la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Ruda unei tinere care a ajuns cu dureri cumplite la Secția de Obstetrică-Ginecologie îl acuză pe medic că a umilit-o pe tânără, că râdea în timp ce o controla și că i-a răspuns: 'Ce să îi fac eu dacă nu mai e virgină?'.

Potrivit gorj-domino.ro, doctorul Ioan Mănăilă, cunoscut la Slobozia, după ce a fost acuzat de moartea unui bebeluș și că ar fi luat mită de la gravidele pe care urma să le asiste la naștere, lucrează, din vara anului trecut, la Secția de Obstetrică-Ginecologie a spitalului din Tg-Jiu.

În urmă cu câteva zile, o tânără din Târgu Jiu a ajuns de urgență la spital, cu dureri menstruale. Ea a avut ghinionul să-l cunoască personal pe medic și, după cum afirmă o rudă apropiată a acesteia, să fie tratată umilitor.

"…a fost internată pentru dureri menstruale, a fost pusă pe capră și tratată umilitor, plângea, o durea extrem de rău, iar Ioan Mănăilă, ca doctor ce i-a băgat degetele în vagin fără nici un stres, amuzat, umilind-o și spunându-i că ce să-i facă el dacă nu mai e virgină", povestește revoltată ruda tinerei internate.

Indignată de modul cum a fost tratată tânăra în spital, ruda acesteia crede că comportamentul unor medici este strâns legat de susținerea pe care aceștia se bazează și de siguranța că nu pot suferi sancțiuni în urma eventualelor reclamații.

"E inimaginabil așa ceva! E doctor, probabil are relații așa cum au toți doctorii în spitalele din Tg-Jiu, niște Dumnezei care, plictisiți, mai fac o boacănă de genul acesta. A văzut-o singură, pentru că a ajuns de urgență și a tratat-o așa cum v-am spus. Mă doare sufletul de mor și nu știu ce sa fac…", a adăugat persoana apropiată tinerei bolnave.

Comenteaza aceasta stire