luni, 19 august 2019

Tânărul mort în tragedia de pe bulevardul Mamaia avea alcoolemia 1,10 mg/l alcool pur în sânge!

Tânărul mort în tragedia de pe bulevardul Mamaia avea alcoolemia 1,10 mg/l alcool pur în sânge!

Tânărul șofer, care și-a pierdut viața în accidentul de sâmbătă, de pe bulevardul Mamaia, era băut și încerca să scrie un mesaj pe telefon.

Ipoteza lansată de unii apropiați este confirmată acum de anchetatori. Analizele arată că acesta avea o alcoolemie de 1,10 miligrame pe litru. Constănțeanul de 24 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac și într-un autoturism parcat.

Pe același subiect: Ipoteză șocantă în cazul accidentului de pe bulevardul Mamaia: șoferul ar fi fost băut și scria pe telefon în timp ce conducea!

Rezultatele necropsiei vin să confirme spusele unor apropiați ai șoferului. Aceștia susțineau că, înainte de a urca la volan, Erdinci Ismail consumase mai multe pahare de alcool. În timp ce conducea, tânărul de 24 de ani ar fi încercat să-i scrie un mesaj logodnicei sale, cu care s-ar fi certat.

Neatenția, dar și faptul că, așa cum spun oamenii legii, avea 1,10 alcoolemie, au dus la nenorocire. Tânărul a scăpat mașina de sub control pe bulevardul Mamaia și a intrat într-un copac, dar și într-un autoturism parcat. Martorii susțin că ar fi avut viteză.

Doi pasageri, soț și soție, au fost grav răniți în accident. În ciuda concluziilor preliminare ale anchetei, prietenii șoferului, dar și logodnica sa vehiculează o altă cauză a producerii nenorocirii. Ei cred că Erdinci ar fi încercat să evite o altă mașină care circula pe bulevard și de aceea a tras de volan.

Ești și vei fi un erou pentru mine!!! Mereu te-ai gândit la pasageri înainte să te gândești la tine!!!  El a intrat în copac să le salveze lor viețile… știai că au un copil acasă de crescut”, scrie logodnica sa pe facebook.

Tânărul a fost condus ieri pe ultimul drum, de zeci de prieteni și înhumat în cimitirul musulman din Constanța.

Comenteaza aceasta stire