sîmbătă, 24 august 2019

Târg de sănătate și frumusețe la Constanța

Vara și-a intrat pe deplin în rol la Malul Mării Negre iar sezonul estival este deschis oficial de mai bine de o lună. Și cum plaja este cel mai potrivit loc pentru etalarea frumuseții, la Constanța are loc în aceste zile un târg dedicat exclusiv frumuseții, dar mai ales sănătății. Cu acest prilej constănțenii și nu numai pot afla care sunt noutățile în domeniu sau pot beneficia de ofertele pregătite de expozanți.

Începând de astăzi și până duminică, constănțenii de toate vârstele pot participa la cea de a cincea ediție a Târgului de sănătate și frumusețe ce se desfășoară anual într-unul din marile centre comerciale din oraș.

Evenimentul, care se adresează publicului larg, interesat de noutăți și în căutarea unor oferte avantajoase, pune la dispoziția vizitatorilor o adevărată enciclopedie de sănătate pentru trup și suflet, un prilej numai bun de a intra în contact direct cu specialiștii din domeniu. 

Vizitatorii au ocazia să descopere cele mai moderne metode de tratare pentru diverse afecțiuni medicale, să afle care sunt ofertele furnizorilor privați de servicii medicale din Constanța, să participe la sesiuni demonstrative oferite de specialiști în dermato-cosmetică, să acceseze abonamente de sănătate sau de fitness, să își configureze un set de analize medicale sau să urmărească live proceduri de ultimă tehnologie în domeniul remodelării corporale. 

Desigur, nici medicina dentară nu stă departe de eveniment, participând cu oferte pentru constănțenii de toate vârstele. Nu în ultimul rând, cei interesați vor putea să efectueze gratuit o analiză amănunțită a scalpului cu o cameră microscopică. 

Comenteaza aceasta stire