joi, 18 aprilie 2019

Târgul Ghidul Miresei are loc în acest weekend la Pavilionul Expozițional Constanța

Visați la o nuntă de vis și vreți să planificați totul în detaliu? Vă așteptăm la Târgul Ghidul Miresei, ce are loc la Pavilionul Expozițional Constanța!

Pentru viitorii miri, organizatorii au pregătit oferte speciale, la prețuri atractive. Rochii de mireasă, verighete, costume, invitații, decorațiuni – pe toate le găsiți într-un singur loc, așa că aveți ocazia să economisiți timp și bani.

Și, cum pentru orice mireasă, rochia este piesa de rezistență, trebuie să știți că ofertele sunt în ton cu ultimele tendințe în modă.

Organizatorii au pregătit și în acest an surprize pentru participanți: o rochie de mireasă și un costum pentru mire, dar și o nuntă completă, în valoare de de 35.000 de euro, oferită prin tragere la sorți. Târgul Ghidul Miresei se încheie duminică.

 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan, întâlnire cu membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Filiala Constanța
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Principalele teme abordate sunt legate de nemulțumirile cadrelor militare disponibilizate, legate de reglementările privind pensiile, respectiv Legea nr. 223/2015 a rezerviștilor militari și cele ulterioare - OUG nr. 57/2015, OUG nr. 59/2017 și mai recent OUG nr. 114/2018.

Deputatul constănțean George Vișan, prezent la Adunarea Parlamentară a Cooperarii Economice a Mării Negre de la Istanbul
De Neptun TV 2 aprilie 2019

Deputatul constănțean a luat cuvântul în cadrul întâlnirii și a punctat în discursul său câteva dintre obiectivele țării noastre pentru dezvoltarea și maximizarea potențialului oferit de regiunea Mării Negre.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, interpelare către premierul Viorica Dăncilă în legătură cu fenomenul mamelor minore din România
De Neptun TV 26 martie 2019

Obiectul interpelării îl reprezintă dimensiunile alarmante ale fenomenului mamelor minore din România.

În pofida detractorilor, la jumătatea mandatului Președinția României la Consiliul UE este un succes!
De Neptun TV 22 martie 2019

După nici trei luni de mandat la Președinția Consiliului UE, România a reușit finalizarea negocierilor pentru 82 de dosare legislative cu impact major asupra vieții cetățenilor europeni.