miercuri, 19 iunie 2019

Târgul Ghidul Miresei are loc în acest weekend la Pavilionul Expozițional Constanța

Visați la o nuntă de vis și vreți să planificați totul în detaliu? Vă așteptăm la Târgul Ghidul Miresei, ce are loc la Pavilionul Expozițional Constanța!

Pentru viitorii miri, organizatorii au pregătit oferte speciale, la prețuri atractive. Rochii de mireasă, verighete, costume, invitații, decorațiuni – pe toate le găsiți într-un singur loc, așa că aveți ocazia să economisiți timp și bani.

Și, cum pentru orice mireasă, rochia este piesa de rezistență, trebuie să știți că ofertele sunt în ton cu ultimele tendințe în modă.

Organizatorii au pregătit și în acest an surprize pentru participanți: o rochie de mireasă și un costum pentru mire, dar și o nuntă completă, în valoare de de 35.000 de euro, oferită prin tragere la sorți. Târgul Ghidul Miresei se încheie duminică.

 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Deputatul George Vișan, despre situația din Republica Moldova: 'Politicienii români s-au raportat la Republica Moldova ca la un trend'
De Neptun TV 12 iunie 2019

Deputatul George Vișan a făcut o declarație politica în legătură cu recenta situație din Republica Moldova.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu îi cere ministrului Transporturilor măsuri privind asigurarea funcționalității serviciilor RADIONAV!
De Neptun TV 12 iunie 2019

În ședința Senatului din 11 iunie a.c senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'
De Neptun TV 29 mai 2019

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.