miercuri, 17 iulie 2019

Țările Arabe ar putea cumpăra apă plată îmbuteliată în... Medgidia

SC RAJA SA vrea să îmbutelieze apă plată care să poarte numele companiei, pe care să o livreze în supermarket-urile din toată țara.

Totodată, SC RAJA SA, cel mai mare operator regional din România în domeniul alimentării populației cu apă potabilă și al epurării apelor uzate, vrea să cucerească și piața internațională. Compania își dorește ca de la anul să poată exporta lichidul vital în Țările Arabe unde resursele de apă sunt limitate.

Potrivit reprezentanților RAJA, în ultimii trei ani au fost realizate o serie de studii la Medgidia. Astfel,  acolo va fi realizată o conductă care va transporta apa destinată țărilor arabe.

 Sărbătorile pascale vin cu vești bune și pentru locuitorii județului Constanța. SC RAJA SA informează că toate asociațiile de locatari care nu și-au achitat datoriile către compania de apă, vor fi rebranșate în perioada 18 – 24 aprilie.

 „Îi asigur pe toți, că vor avea apă fără probleme în toată perioada sărbătorilor de Paște, chiar și cei care au restanțe la plata apei. Am luat măsuri și au fost rebranșate toate asociațiile de proprietari. Este o măsură bună, o masură pe care noi am vrea să o permanentizăm. Nu ne dorim să avem oameni care nu au apă în casă“, a declarat Felix Stroe, director general al SC RAJA SA Constanta.

În plus, conducerea SC RAJA SA îi asigură pe toți abonații că prețul apei nu se va scumpi până la sfârșitul anului.

Comenteaza aceasta stire