sîmbătă, 23 iunie 2018

Tatăl tânărului constănțean acuzat de violuri și bătăi în Italia își reneagă fiul: 'Nu știu ce l-a apucat nu avea nici o treabă cu femeile'

Violatorul în serie care a băgat spaima în femeile din Roma este constănţean. Neptun TV a aflat identitatea lui şi a stat de vorbă în exclusivitate cu tatăl acestuia. „Eu nu mă mai duc la el la puşcărie, am fost de prea multe ori. Să stea acolo.” Acestea au fost primele cuvinte pe care ni le-a spus părintele celui care a violat, jefuit şi bătut cu cruzime trei prostituate şi o femeie fără adăpost. Familia sa nici măcar nu ştia că tânărul, abia eliberat din penitenciar după o pedeapsă de 8 ani, a plecat în Italia.

'Eu nu mă mai duc după el. Ultima dată mi-a zis să las plapuma, pătura, că el nu se mai întoarce acolo... și uite că s-a apucat din nou de prostii. Să stea și să putrezească în închisoare', spune Gelu Popa, tatăl suspectului de viol.

Bărbatul din imagini este tatăl lui Cristi Popa, nume mediatizat intens de presa italiană în ultimele zile. Constăneanul de 25 de ani a fost reținut ieri de carabienieri după ce, în doar câteva săptămâni, a semănat teroarea printre femeile din Roma. A violat, bătut și tâlhărit, conform presei din Italia, trei prostituate și este suspectat că ar fi abuzat, în același fel și o femeie fără adăpost în vârstă de 56 de ani din Germania.

Victimele erau torturate într-o fabrică dezafectată, unde constănțeanul locuia, și apoi aruncate, goale și legate, în locuri izolate. Totul într-un interval foarte scurt: 25 septembrie - 5 octombrie. Mai multe amănunte aici: Tânăr de 25 de ani din județul Constanța, acuzat că a bătut, violat și tâlhărit mai multe femei, în Italia!

Popa a fost identificat de polițiști pe baza unor imagini de pe camerele de supraveghere. Așa au stabilit că acesta conducea un scuter negru, iar telefoanele mobile ale victimelor au fost găsite în locuința lui. Tânărul locuia în localitatea Coroana la 74 de m de Constanța. Tatăl său nici nu știa că a plecat peste graniță, credea că munceste în Albești, la restaurantul unei rude. A aflat vestea abia astăzi.

'Nu știu ce l-a apucat, el nu avea nicio treabă cu femeile, deloc. Cred că l-a pus cineva, era cu cineva', spune bărbatul.

Și mama tânărului este în Italia de șapte ani, însă susține că nu știa nimic despre prezența fiul său la Roma. Femeia spune că a aflat că acesta a ajuns în peninsulă și cu ce se ocupă din presă.

Cristi Popa a fost dintotdeanua un copil problemă, spune tatăl său. A fugit din satul sărac care abia mai numără 40 de case încă de la 16 ani și s-a apucat de furat. Atunci a primit și prima condamnare urmată de o a doua pentru o tâlhărie. În total a stat opt ani în pușcărie și abia fusese eliberat din Penitenciarul de la Poarta Albă în urmă cu două luni.

Comenteaza aceasta stire

Un român în vârstă de 15 ani, reținut pentru terorism
De Neptun TV 22 iunie 2018

Adolescentul și-a manifestat intenția de a participa la luptă alături de organizațiile teroriste, exprimându-și ideea de a călători în zonele de conflict.

60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea
De Neptun TV 22 iunie 2018

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au controlat joi un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Ilfov.

Militarul dispărut zilele trecute, găsit mort pe plaja de la Vadu. Ce au mai descoperit autoritățile este șocant
De Neptun TV 13 iunie 2018

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul decedat este militarul dispărut în urmă cu câteva zile.

Copilul dispărut ieri în apele mării de la Corbu, a fost părăsit de părinți. Ce spun despre el psihologii
De Neptun TV 11 iunie 2018

Reprezentanții ISU Dobrogea au informat că la fața locului a fost trimis un echipaj de scafandri, care au căutat până la lăsarea întunericului.

INCENDIU la clubul Ego din MAMAIA. Pompierii au intervenit în forță
De Neptun TV 9 iunie 2018

Clubul se află în nordul stațiunii Mamaia.

Autocar înmatriculat în România, cu 48 de pasageri, accident lângă Vidin! 11 români RĂNIȚI
De Neptun TV 7 iunie 2018

De asemenea, reprezentanții ambasadei au contactat compania de transport, iar în urma discuțiilor, s-a stabilit faptul că un alt autocar al companiei va prelua toți pasagerii.

Momente de groază pentru o familie din Mangalia. Fiica lor a dispărut
De Antonia Maer 5 iunie 2018

Indiciile din jurul dispariției tinerei de 26 de ani i-a făcut pe cei apropiații săi să se gândească la o tragedie.

CONSTANȚA. O mașină a ars ca o torță. VIDEO
De Neptun TV 5 iunie 2018

Imaginile vorbesc de la sine!

CONSTANȚA. LOCUL BLESTEMAT. O femeie a ajuns în stare gravă, în urma unui accident rutier. În același loc au murit doi tineri! GALERIE FOTO
De Neptun TV 3 iunie 2018

Incidentul s-a produs la intersecția străzilor Decebal cu Mircea cel Bătrân din Constanța.

CONSTANȚA. S-a urcat la volan după ce a băut și a ajuns în ZID! Apoi la spital. Un șofer și-a făcut mașina praf!GALERIE FOTO
De Neptun TV 1 iunie 2018

Acesta a pierdut controlul direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un imobil.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O tânără a murit, alte trei persoane rănite după explozia unui cauciuc! GALERIE FOTO
De Neptun TV 31 mai 2018

În urma accidentului, una dintre victime s-a aflat timp de mai multe minute în stop cardiac.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Marea face încă o victimă! Un bărbat a murit înecat la Eforie! Imagini cu puternic impact emoțional
De Neptun TV 28 mai 2018

Acesta a fost scos dintre valuri de oameni, la fața locului ajungând de urență, echipajele medicale de salvare.

Incendiu puternic la o școală! O parte din acoperiș s-a prăbușit. Instituția de învățământ nu avea autorizație de securitate la incendiu. GALERIE FOTO
De Mediafax 28 mai 2018

Flăcările se manifestau generalizat la acoperiș, existând degajări mari de fum, iar o parte din acoperișul clădirii s-a prăbușit, fiind afectată structura din lemn a acestuia.

CONSTANȚA. Descoperire macabră într-o unitate militară: un tânăr s-a împușcat în cap cu arma din dotare
De Neptun TV 27 mai 2018

“La ultima testare psihologică susținută în anul 2018, militarul a fost declarat apt”, au mai precizat reprezentanții SMFN.