joi, 18 iulie 2019

Tecău și FC Viitorul, laureații anului la Gala 'Zece Oameni de Valoare'

Horia Tecău şi FC Viitorul s-au numărat, aseară, printre laureaţii ediţiei a 6-a a Galei Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa, eveniment transmis în direct de Neptun TV. Cel mai bun tenismen român al momentului a întrunit cele mai multe voturi din partea publicului, în timp ce clubul patronat de Gheorghe Hagi a primit un premiu de excelenţă.

Tecău și FC Viitorul, laureații anului la Gala 'Zece Oameni de Valoare'

Unul dintrei cei mai buni ambasadori ai orașului în ultimii ani, Horia Tecău a câștigat în 2015 turneul de Grand Slam de la Wimbledon și Turneul Campionilor de la Londra, alături de partenerul său de dublu, olandezul Jean Julien Rojer.

În weekend, la Arad, a pus umărul la victoria echipei României în Cupa Davis contra Sloveniei și nu a putut fi prezent aseară la Constanța. Primul său antrenor, Ioan Macoveciuc, a primit din mâinile directorului LPS Constanța, Andrei Szemerjai, premiul oferit de Asociația Club Isis.

FC Viitorul a primit un premiu de excelență pentru activitatea sa. Directorul Neptun TV, Sorin Lucian Ionescu, i-a decernat trofeul lui Paul Peniu, președintele clubului și al Academiei, care a fost însoțit pe scenă de doi tineri fotbaliști reprezentativi pentru echipa condusă de Gheorghe Hagi, Romario Benzar și Florin Tănase.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.