joi, 18 iulie 2019

TEDx la Constanța: 'Life: how to…', cu Raed Arafat și alți invitați de marcă!

Unul dintre cele mai importante evenimente de “public speaking” din lume, TEDx, a fost prezent la Constanţa. În ediţia de anul acesta organizatorii au propus un joc de imaginaţie. Zece speakeri renumiţi au schimbat idei şi experienţe de viaţă. Invitat special a fost secretarul de stat Raed Arafat.

De Andreea Bajdechi 19:23, 11 septembrie 2017 148 vizite Cultura

Sub tema “Life: how to…”, Raed Arafat le-a povestit celor prezenți situații din viața de student la medicină, dar și cum a pus pe picioare serviciul medical SMURD. Totodată, a amintit și de alte situații plăcute sau mai puțin plăcute din viața și cariera sa. Important este, spune el, să nu renunți și să încerci să schimbi lumea în bine.

'Când am pornit SMURD-ul, la început lumea râdea, și încet-încet a început să se deranjeze, pentru că au văzut că se întâmplă ceva ieșit din comun. Noi am deranjat foarte mult - și zic noi pentru că niciodată unul nu poate face totul - dacă vrei să schimbi lumea trebuie să-ți creezi o echipă, să faci oamenii să aibă încredere în tine, să te vadă și să creadă în ce faci împreună cu echipa ta', a explicat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Un alt speaker ce a spus prezent la Constanța a fost Tedy Necula. El este creatorul a zeci de campanii de inspirație și filme documentare care vizează proiecte și cauze comerciale sau sociale din Europa. Totodată, Tedy are experiența contactului cu persoane din grupuri vulnerabile cum ar fi orfanii, persoanee cu dizabilități sau femeile din închisoare.

Printre cei zece vorbitori care și-au împărtășit experiențele de viață se numără și Andrei Roșu, sportiv, blogger, scriitor și vorbitor inspirațional, dar și Adelina Petre, care la cei 8 ani ai ei este cel mai tânăr orator din România.

 

Comenteaza aceasta stire