sîmbătă, 24 august 2019

Telefonul fără fir

Abia se crăpase de ziuă, când polițiștii au oprit pe o stradă din Mangalia autoturismul în care erau cei șase bărbați. În mașină, oamenii legii au găsit pânze de bomfaier, mănuși și alte unelte folosite la tăierea cablului de telefonie. Cum la câțiva metri de locul unde au fost prinși, tocmai fuseseră tăiați 100 de metri de cablu, cei șase indivizi au fost duși la secția de poliție.

În momentul în care au fost prinși de polițiști, cei șase indivizi cu vârste cuprinse între 20 și 57 de ani, au încercat o diversiune. Le-au spus polițiștilor că merg să-și recupereze o nepoată, pe care membrii unei  grupări adverse o răpiseră. Numai că polițiștii nu s-au lăsat impresionați și au început verificările.

Bărbatul care era la volan, Murat Sinan, nici măcar nu avea permis de conducere.

Locuințele celor șase bărbați au fost percheziționate. Polițiștii încearcă să adune probe care să-i incrimineze pe suspecții care au lăsat zeci de localnici fără legături telefonice. Anchetatorii spun că o sută de metri de cablu conține chiar și 15 kilograme de cupru, pe care hoții obțin câteva sute de lei. Cei șase indivizi sunt membrii uneia din cele două grupări care, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, s-au răfuit cu săbii, cuțite și bâte pe străzile orașului. Mai multe rude de-ale lor au ajuns atunci la spital.

 

Comenteaza aceasta stire