luni, 21 mai 2018

TEROARE LA VEGAS. Bulevardul principal al Orașului Păcatelor a fost ÎNCHIS de Poliție după un ATAC ARMAT - FOTO

TEROARE LA VEGAS. Bulevardul principal al Orașului Păcatelor a fost ÎNCHIS de Poliție după un ATAC ARMAT - FOTO

Teroare la Las Vegas! Bulevardul principal al Orașului Luminilor a fost închis în totalitate de Poliție după un atac armat în urma căruia o persoană a murit, iar o alta a fost grav rănită.

Principalul bulevard din Vegas a fost blocat după ce suspectul s-a baricadat într-un autobuz parcat în apropierea hotelului Cosmopolitan. Drept urmare, întregul hotel, dar și cazinoul, au fost evacuate ca urmare a acestui atac armat.

Acesta este cel de-al doilea atac armat în mai puțin de 24 de ore în Vegas. În această dimineață, cel puțin trei suspecți înarmați care purtau măști de porc au descins în celebrul hotel Bellagio și au spart magazinul Rolex.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

CLIPE DE TEROARE la Paris! Mai mulți trecători înjunghiați pe stradă - ISIS a revendicat atacul!
De Neptun TV 13 mai 2018

Autorul atacului cu cuțit este un tânăr de 21 de ani născut în Cecenia, afirmă surse judiciare citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

EXPLOZIE: 30 de persoane au fost rănite în timpul unui festival
De Neptun TV 3 mai 2018

Potrivit martorilor, explozia s-a produs după ce un foc de tabără a cuprins mai multe materiale inflamabile.

Cel puțin 18 morți în urma unui incendiu într-un club. Un suspect, reținut. Ce ar fi făcut acesta înainte de a provoca tragedia
De Mediafax 24 aprilie 2018

Potrivit autorităților, incendiul a izbucnit în jurul orei locale 00.30 (04.30, ora României), într-un club de karaoke din orașul Qingyuan.

Raport CRITIC al Departamentului de Stat al SUA, la adresa României: Nu a reușit să atingă standardele UE privind închisorile
De Neptun TV 21 aprilie 2018

În luna iulie, aproximativ 24.813 de persoane erau închise în închisori care aveau o capacitate de doar 18.127 de deținuți. Potrivit raportului, presa a relatat că gardienii aveau un comportament violent față de prizionieri, iar uneori deținuții își agresau colegii.