joi, 21 martie 2019

Thalia a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame de la Hollywood

Thalia a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame de la Hollywood

Actrița și cântăreața mexicană Thalia, care și-a câștigat faima grație unor roluri precum cele din telenovelele Sărmana Maria, Marimar și Maria Mercedes, a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame de la Hollywood.

Este o onoare pentru mine, ca cetățean mexican ce reprezintă femeile latino. Această recunoaștere nu este doar a mea, ci și a voastră. Respect femeile care se străduiesc și muncesc din greu să-și întrețină familiile și au timp să mai și zâmbească. Această stea este pentru femeia latino“, a afirmat Thalia.

La ceremonie, Thalia a fost însoțită de soțul ei, Tommy Mottola, care a deținut funcția de președinte al Sony Music Entertainment. Vedeta a cunoscut celebritatea din 1981, ca solistă a unui grup muzical de copii.

Între timp, nu numai că a devenit una din cele mai populare actrițe de televiziune din Mexic, dar și-a construit și o importantă carieră muzicală. Thalia are la activ peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă.  

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

DJ Snake, la Constanța. Nume sonore în lineup-ul Neversea
De Neptun TV 20 martie 2019

DJ SNAKE este un DJ de origine franceză care a colaborat cu Diplo și MO la piesa „Lean on” a celor de la Major Lazer. Artistul este și producător și a fost nominalizat la premiile Grammy cu albumul „Born this way” produs pentru Lady Gaga. A câștigat premii pentru piesa „Turn down for what” și a avut numeroase colaborări cu artiști internaționali precum Justin Bieber, Selena Gomez și Cardi B. Piesa pentru care a colaborat cu Major Lazer „Lean On” a depășit 2,5 miliarde de vizualizări, iar cea mai nouă piesă a artistului, „Taki Taki”, numără deja peste 1,1 miliarde de vizualizări.

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.