duminică, 21 iulie 2019

Thriller În Turul Dobrogei la Ciclism

Etapă cu suspans în Turul Dobrogei. Vreme câinoasă, ploaie abundentă și un vânt năprasnic. Cicliștii au fost adevărați martiri și merită toți premii speciale. Pe traseu s-au consemnat numeroase incidente. Cel mai important s-a petrecut la ieșirea din localitatea Valea Dacilor, când mai mulți cicliști au luat-o pe un drum greșit! Aceștia au fost nevoiți să abandoneze și au fost recuperați de organizatori într-o stare fizică destul de precară din cauza condițiilor meteo vitrege, cu ploaie persistentă și vânt puternic! La ieșirea din sensul giratoriu din Agigea, constănțeanul Bogdan Vlad de la CS Bilal și bucureșteanul Alexandru Stancu  de la CS Otopeni, s-au desprins din plutonul fruntaș alcătuit în acel moment din 10 oameni. Victoria de etapă s-a decis la sprint, între cei doi, și cel mai bun s-a dovedit a fi juniorul de la CS Bilal Constanța.

Un alt timp excelent a fost obținut și de constănțeanul Robert Pisică, care a trecut  pe locul 2 în clasamentul general la juniori. Purtătorul tricoului galben, Alexandru Ciocan de la CS Otopeni, a avut și el probleme în această etapă: a spart în Medgidia și a avut nevoie de sprijinul coechipierilor săi pentru a recupera distanța față de plutonul fruntaș. Ciocan a trecut linia de sosire pe locul 7, la 22 de secunde distanță de învingător, însă în ciuda acestei întârzieri, și-a păstrat totuși tricoul galben. Ultima etapă a Turului Dobrogei este programată duminică dimineața, pe un circuit de 70 de kilometri, ce se va desfășura pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.