vineri, 22 februarie 2019

Thriller În Turul Dobrogei la Ciclism

Etapă cu suspans în Turul Dobrogei. Vreme câinoasă, ploaie abundentă și un vânt năprasnic. Cicliștii au fost adevărați martiri și merită toți premii speciale. Pe traseu s-au consemnat numeroase incidente. Cel mai important s-a petrecut la ieșirea din localitatea Valea Dacilor, când mai mulți cicliști au luat-o pe un drum greșit! Aceștia au fost nevoiți să abandoneze și au fost recuperați de organizatori într-o stare fizică destul de precară din cauza condițiilor meteo vitrege, cu ploaie persistentă și vânt puternic! La ieșirea din sensul giratoriu din Agigea, constănțeanul Bogdan Vlad de la CS Bilal și bucureșteanul Alexandru Stancu  de la CS Otopeni, s-au desprins din plutonul fruntaș alcătuit în acel moment din 10 oameni. Victoria de etapă s-a decis la sprint, între cei doi, și cel mai bun s-a dovedit a fi juniorul de la CS Bilal Constanța.

Un alt timp excelent a fost obținut și de constănțeanul Robert Pisică, care a trecut  pe locul 2 în clasamentul general la juniori. Purtătorul tricoului galben, Alexandru Ciocan de la CS Otopeni, a avut și el probleme în această etapă: a spart în Medgidia și a avut nevoie de sprijinul coechipierilor săi pentru a recupera distanța față de plutonul fruntaș. Ciocan a trecut linia de sosire pe locul 7, la 22 de secunde distanță de învingător, însă în ciuda acestei întârzieri, și-a păstrat totuși tricoul galben. Ultima etapă a Turului Dobrogei este programată duminică dimineața, pe un circuit de 70 de kilometri, ce se va desfășura pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța.

Comenteaza aceasta stire

Halep a urcat oficial în topul WTA! Ce loc ocupă acum Simona
De Neptun TV 18 februarie 2019

Podiumul e alcătuit din japoneza Naomi Osaka, lider - 6.970 de puncte, Simona Halep, locul doi - 5537 de puncte, și Sloane Stephens, poziția a treia - 5307 de puncte.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha! 'Aș fi vrut să câștig acest trofeu frumos, dar nu am putut'
De Neptun TV 16 februarie 2019

Simona Halep nu a reușit să câștige primul trofeu din noul sezon. Ajunsă în finala turneului de la Doha, numărul doi WTA a pierdut în trei seturi în fața jucătoarei din Belgia, Elise Mertens (23 de ani, nr. 21 WTA), scor 6-3, 4-6, 3-6, după două ore și șase minute de joc.

Simona Halep s-a hotărât în privința antrenorului: Am început colaborarea și o să lucrăm împreună
De Neptun TV 4 februarie 2019

În primă fază s-a decis ca tehnicianul belgian să fie supus unei perioade de probă, dar presa din țara sa susține că acesta a convins-o deja pe jucătoarea noastră, prin metodele de antrenament, să semneze o înțelegere cu perioadă nedeterminată.

Simona Halep a pierdut locul 1 în clasamentul WTA. Românca a părăsit Top 2 WTA după 595 de zile
De Neptun TV 28 ianuarie 2019

Clasamentul WTA a încorporat luni punctele câștigate de Naomi Osaka și Petra Kvitova la Australian Open 2019, iar Simona Halep a pierdut două poziții în ierarhia mondială. Este cea mai importantă alunecare în clasament pentru româncă, după data de 8 mai 2017, când Halep ajungea de pe 4 pe 8.