vineri, 19 aprilie 2019

Thriller În Turul Dobrogei la Ciclism

Etapă cu suspans în Turul Dobrogei. Vreme câinoasă, ploaie abundentă și un vânt năprasnic. Cicliștii au fost adevărați martiri și merită toți premii speciale. Pe traseu s-au consemnat numeroase incidente. Cel mai important s-a petrecut la ieșirea din localitatea Valea Dacilor, când mai mulți cicliști au luat-o pe un drum greșit! Aceștia au fost nevoiți să abandoneze și au fost recuperați de organizatori într-o stare fizică destul de precară din cauza condițiilor meteo vitrege, cu ploaie persistentă și vânt puternic! La ieșirea din sensul giratoriu din Agigea, constănțeanul Bogdan Vlad de la CS Bilal și bucureșteanul Alexandru Stancu  de la CS Otopeni, s-au desprins din plutonul fruntaș alcătuit în acel moment din 10 oameni. Victoria de etapă s-a decis la sprint, între cei doi, și cel mai bun s-a dovedit a fi juniorul de la CS Bilal Constanța.

Un alt timp excelent a fost obținut și de constănțeanul Robert Pisică, care a trecut  pe locul 2 în clasamentul general la juniori. Purtătorul tricoului galben, Alexandru Ciocan de la CS Otopeni, a avut și el probleme în această etapă: a spart în Medgidia și a avut nevoie de sprijinul coechipierilor săi pentru a recupera distanța față de plutonul fruntaș. Ciocan a trecut linia de sosire pe locul 7, la 22 de secunde distanță de învingător, însă în ciuda acestei întârzieri, și-a păstrat totuși tricoul galben. Ultima etapă a Turului Dobrogei este programată duminică dimineața, pe un circuit de 70 de kilometri, ce se va desfășura pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța.

Comenteaza aceasta stire

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.